De donkere woonkamer | Sfeervol en knus

De donkere woonkamer | Sfeervol en knus

Woonkamersets bij A-meubel


Bij A-meubel kunt u diverse prachtige donkere woonkamer series bekijken en bestellen.
De donkerkleurige meubels zijn veelal uitgevoerd in een houtlook en komen in sets van vier meubels.
De A-meubel woonkamer collecties met een donkere uitstraling zijn ideaal voor het creëren van een sfeervolle woonkamer.

 

Verschillende materialen
De Hudson woonkamerset


De donkere woonkamer meubels zijn veelal gemaakt van een stevige houtsoort, zoals bijvoorbeeld het mangohout in een warmbruine tint of een donkergekleurd eiken of teakhout. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen karakteristieke uitstraling, waarbij men vaak een voorkeur heeft voor een bepaald type hout. De donkere houttinten kunnen gepaard gaan met een stevig ijzeren frame om zo een industrieel ogend meubel te creëren. Ook zien wij veel donkerdere sets gecombineerd met grafietgrijs of zwartkleurige elementen binnen de landelijke trend.

Om een donkergekleurd houten meubel een wat chiquere uitstraling te geven, worden de grof gezaagd houten bladen (zoals o.a. van de Blaricum set) gecombineerd met een chromen onderstel of glazen platen. Neemt u voor een voorbeeld een kijkje op onze website.

Naast het massieve hout en de houtkleuren zien wij ook veel prachtige donkere meubels in een hoogglans zwarte lak of in een zwartgeverfde look.
 

Een sfeervolle uitstraling
 

De meubels in een donkergekleurde uitvoering zijn vaak echte sfeermakers en kunnen een woonkamer direct meer sfeer geven. De kasten of tafels binnen deze collecties staan knus in de kleine, maar ook grotere ruimte en zijn vaak gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Een donkere kast in bijvoorbeeld Acaciahout kan hiernaast versterkt worden door een vrolijk kleurig accessoire of een mooi groene huiskamerplant. Neemt u voor meer inspiratie graag een kijkje op ons Pinterest platform.
 

Laat u inspireren
 

Laat u zich inspireren door onze prachtige donkere woonkamers en neemt u een kijkje tussen onze meest voordelige woonsets. Wij raden u aan langs te komen in onze showroom voor het beste beeld van de woonkamersets en helpen u graag met het samenstellen van uw droom interieur!

Foto rechts: Dressoir Hudson dark