De feestdagen komen eraan!

De feestdagen komen eraan!

 

Wat houden de feestdagen nou in?

Met de feestdagen is er ontzettend veel te doen en stijgt je adrenalineniveau naar een ongezonde hoogte, denk aan de kerstdagen in familiesferen.

lhanglamp met gouden details

Naast het bedenken (wat zullen we dit jaar eens doen?) komt er ook bij kijken wat de regering bepaald voor de aankomende feestdagen. Bij A-Meubel heb je geen onzekerheden. Bij ons slaag je gegarandeerd in decoraties en/of een comfortabele relaxfauteuil om het gezin of je vrienden/kennissen een mooie kerst te bezorgen.

 

Sfeervolle decoraties

 

Kussens en dekens

Men ziet graag mooie dingen. Kussens voor op de bank, netjes gerangschikt of in een hoekje om het sierlijk in te richten. Dekens kunnen ook dat effect hebben, beschermen daarbij ook nog eens je bank of stoel. Het leuke aan decoreren met kussens voor op de bank en of dekens is, dat je je huiskamer eenvoudig om de zoveel tijd een frisse en nieuwe look kan geven.

Rode relaxfauteuil

 

Verlichting

Het is niet altijd makkelijk om de juiste verlichting te kiezen voor de meeste mensen. Mooie verlichting is belangrijk en sfeerbepalend. Een keuze voor verlichting kun je maken door te bepalen wat je ermee wilt bereiken en in wat voor ruimte je de verlichting zou willen plaatsen. Of je nou kiest voor een tafellamp of een bijzondere hanglamp.

 

Relaxfauteuil

Ultiem comfort is onmisbaar tijdens de kerstdagen. Wat is nou fijner dan thuiskomen en heerlijk in je eigen stoel te ploffen met een kerstfilm op. Bij A-Meubel kun je je relaxfauteuil helemaal op maat laten maken!

Schilderij wereldkaart

Kunst aan de muur speelt een rol bij het uitdrukken van de schoonheid en normen van zowel het huis als de eigenaren. De juiste muurdecoraties schilderijen en/of fotoprints helpen om van een deprimerende omgeving een levendige plek te maken. Kunst aan de muur is een finishing touch voor de aankomende feestdagen.