KONINGSDAG GEOPEND!

De ideale eetkamerstoel

De ideale eetkamerstoel

De ideale eetkamerstoel

Eetkamerstoelen heb je in vele vormen en maten, maar wat is nou jouw favoriet?
Je hebt eetkamerstoelen zonder armleuning, met armleuning, met vier poten of een set wieltjes. Je hebt ze in het leer en in het stof, hoekig en rond en mocht je nou willen dan kun je ook nog voor de eetkamerbank gaan. Genoeg keuze dus, maar waar ga jij voor?

mooie eetkamerstoel op wieltjes te koop bij ameubel

Rollend de eetkamer door

Het is ideaal! Niks onhandig heen en weer schuiven met stoelen, je rolt ze gewoon lekker onder die tafel vandaan. Minder moeit en minder geluid. Kijk bij het aanschaffen van eetkamerstoelen met wieltjes alleen wel goed uit voor bijvoorbeeld je vinyl vloer of vloerbedekking. Deze kunnen door het heen en weer rollen van de stoelen soms gaan opwellen.

Onze toppers onder de rollende eetkamerstoelen zijn de stoel Orleans, stoel Comfort en stoel Norwich. Neem eens een kijkje bij de stoel Comfort. De naam zegt het al, dit is een stoel waar je gewoon direct in plaats wilt nemen. Het zitcomfort en het fijne dikke rug kussen zorgen ervoor dat deze stoel snel jouw favoriet wordt.


On a Budget

Ben je nou echt toe aan een paar gave nieuwe eetkamerstoelen, maar spreekt je spaarvarken dit nog wat tegen? Dan hebben wij ook een aantal leuke budget aanbiedingen voor je! Een aantal van onze laagst geprijsde toppers heten stoel Barossa, Artist, Pluto en Moerdijk. Klik op de links in de tekst en laat je inspireren!