De ronde eettafel | Uniek, stijlvol en dynamisch

De ronde eettafel | Uniek, stijlvol en dynamischDe Eettafel. Het meubelstuk dat ons iedere dag weer samenbrengt.

 

De gespreksstarter, de spelletjes hoek, het begin van de avond en de plek waar wij onze energie aanvullen! Dit meubel is een van de belangrijkste elementen in ons interieur en verdient daarom een spetterende blikvanger te zijn in uw woon of eetkamer! Denkt u ook niet?

Nu zien wij deze meubels in verschillende vormen en maten terugkomen, maar blijft het rechthoekig model veelal de veiligste keuze. Waarom, vragen wij ons bij A-meubel af. Wat dacht u namelijk van een prachtig exemplaar in een ronde of ovale vorm? Hierdoor creëert u een unieke eethoek en een gezelliger sfeertje.

 

Plaats voor iedereen!
 

De ronde en ovale eettafel designs zijn gemaakt voor de gezelligheidsliefhebber en de fans van het dynamisch interieur. Een rond of ovaal ontwerp eettafel biedt namelijk plaats aan meerdere eetkamerstoelen rondom en zorgt zo voor een gezelligere verdeling van uw tafelgasten.  Hiernaast heeft u ook geen vervelende hoeken meer waaraan u zich kan stoten en zorgt de ronde vorm voor een aangenamer interieurbeeld.
 

Eens wat anders
 

De eettafel in een ronde vorm geeft uw woonkamer of eetkamer direct een geheel andere uitstraling. Perfect voor als u een andere look wilt creëren zonder de gehele kamer te hoeven vernieuwen. Deze eettafels zijn hiernaast verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en maten en zo volledig op uw huidige interieurwensen af te stemmen. Denkt u bijvoorbeeld aan een prachtige eettafel in het warmbruin mangohout of een eikenhout look in het white wash, volledig zwart of met een vintage uitstraling. De poten van de tafel zijn hierbij voornamelijk uitgevoerd als spinpoot, maar ook zien wij prachtige X-poten en klassiek vormgegeven poten terugkomen.
 

Gehele set?
 

Natuurlijk zijn veel van onze ovale en ronde eettafels terug te vinden met bijbehorende woonkamer sets. Hierdoor kunt u, mocht u uw gehele woonkamer een nieuwe uitstraling willen geven, gaan voor een gehele set in dezelfde stijl. Zo hebben wij bij eettafel Spaubeek, in de bijzondere donkerkleurige houtlook Onyx, ook een set salontafeltjes, royaal dressoir, TV-meubel en eventuele bergkasten verkrijgbaar.  

Bekijk hier alle tafels in ons assortiment.

 

De spaubeek woonkamerset bij A-meubel