KONINGSDAG GEOPEND!

Eetkamerstoelen onder de 100 euro!

Eetkamerstoelen onder de 100 euro!

Eetkamerstoelen onder de 100 euro!

Zijn jouw eetkamerstoelen nu echt wel eens aan vervanging toe, maar wil je geen “rib uit je lijf” verliezen bij het kopen van de nieuwe stoelen? Dan stel ik voor dat je onze top 5 stoelen bekijkt onder de 100 euro!

De stoel Spot is een modern vormgegeven stoel die u kunt gebruiken bij de eettafel. Maar hij komt ook prima tot zijn recht in de slaapkamer of gebruik hem bij uw bureau in uw werk- of hobbykamer. De stoel is bekleed met duurzame softyl in de kleur cognac, pebble of steel. Deze stoel kunt u uiteraard ook gebruiken op kantoor, voor het inrichten van de vergaderkamer of een wachtruimte voor bezoekers


 

 

1. Stoel Spot €95 euro!

Stoel Spot is een stoere verschijning bekleed met duurzame softyl in de kleur cognac, pebble of steel. De stoel heeft een ietwat gekantelde zitting waaroor die extra comfortabel is. Een fijne stoel die perfect past bij een landelijk of industrieel interieur. Bekijk hem nu via deze link: Stoel Spot.

 


 

2. Stoel Barossa €86 euro!

Stoel Barossa is een elegant doch stoere stoel met een kunstlederen zitting die verkrijgbaar is in de kleuren cognac, licht grijs en olijfgroen. De kuip vorm van deze stoel geeft een aangenaam zitcomfort met zich mee en creëert een speels organische look. De stoel heeft een vintage uitstraling, maar past prima in zowel een modern als klassiek interieur. Bekijk hem nu via deze link: Stoel Barossa.


 

De stoel Quick is een moderne stoel met bekleding van Softyl kunstleer. U kunt daarbij kiezen uit de kleuren olijf, cognac of antraciet. Het onderstel is uitgevoerd in stijlvol zwart. Deze fraaie stoel voor een zeer scherpe prijs is geschikt als eetkamerstoel maar u kunt hem natuurlijk ook in de slaapkamer neerzetten of in uw werk- of hobbykamer. Deze lichtgewicht stoel past ook goed in een wachtruimte voor bezoekers op kantoor of in de vergaderkamer.

3. Stoel Quick €97 euro!

Stoel Quick heeft een bijzonder gevormde zitting die een moderne uitstraling creëert. De stoel is leverbaar in het kunstleer in de kleuren cognac, antraciet en olijfgroen. De stoel is ideaal voor aan de eettafel of in de hobby kamer en is door zijn lichtgewicht frame gemakkelijk te verplaatsen. Bekijk hem nu via deze link: Stoel Quick.


 

4. Stoel Malden €85 euro!

De stoel Malden met armleuningen is een fraaie en modern vormgegeven stoel die past in ieder interieur. Het onderstel is gemaakt van duurzaam zwart ijzer dat nauwelijks onderhoud nodig heeft. De bekleding is van stof waarbij u kunt kiezen uit antraciet of bruin. Deze stoel past goed bij een moderne eettafel maar ook op de slaapkamer of in uw werk- of hobbykamer is hij helemaal op zijn plaats. U kunt deze stoel ook gebruiken voor de vergaderkamer op kantoor of voor een zithoek voor wachtende bezoekers.

Stoel Malden is een stoere kunstlederen stoel die perfect samengaat met zijn naamgenootje de woonkamer set Malden. Deze stoel is te bestellen in het antraciet en bruin en is perfect voor zowel de eetkamer, vergaderzaal of hobbykamer. Een luxe stoel die gemakkelijk is te onderhouden en lang met je mee gaat! Bekijk hem nu via deze link: Stoel Malden. 

5. Stoel Balinge €85 euro!

prachtige grijze stoel voor aan de eettafel of voor in kantoor te koop bij ameubel

Stoel Balinge is een van onze favoriet! Deze gave stoel heeft een modern uiterlijk door zijn unieke design en strakke lijnen. De stoel kan echter perfect worden gecombineerd met diverse verschillende woonstijlen en is te verkrijgen in de kleuren bruin en grijs. Bekijk hem nu via deze link: Stoel Balinge.