Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Eetkamerstoelen onder de 100 euro!

Eetkamerstoelen onder de 100 euro!

Eetkamerstoelen onder de 100 euro!

Zijn jouw eetkamerstoelen nu echt wel eens aan vervanging toe, maar wil je geen “rib uit je lijf” verliezen bij het kopen van de nieuwe stoelen? Dan stel ik voor dat je onze top 5 stoelen bekijkt onder de 100 euro! 

1. Stoel San Sebastian €65 euro!

Stoel San Sebastian is een stoere verschijning verkrijgbaar in het cognac en groen. De stoel heeft een bijzonder onderstel/frame en een ietwat gekantelde zitting. Een fijne stoel die perfect past bij een landelijk of industrieel interieur. Bekijk hem nu via deze link: Stoel San Sebastian.


 

2. Stoel Barossa €66 euro!

Stoel Barossa is een elegant doch stoere stoel met een kunstlederen zitting die verkrijgbaar is in de kleuren cognac, licht grijs en olijfgroen. De kuip vorm van deze stoel geeft een aangenaam zitcomfort met zich mee en creëert een speels organische look.  De stoel heeft een vintage uitstraling, maar past prima in zowel een modern als klassiek interieur. Bekijk hem nu via deze link: Stoel Barossa.

 

3. Stoel Quick €75 euro!

Stoel Quick heeft een bijzonder gevormde zitting die een moderne uitstraling creëert. De stoel is leverbaar in het kunstleer in de kleuren cognac, antraciet en olijfgroen. De stoel is ideaal voor aan de eettafel of in de hobbykamer en is door zijn lichtgewicht frame gemakkelijk te verplaatsen. Bekijk hem nu via deze link: Stoel Quick.

 

4. Stoel Malden €75 euro!

Stoel Malden is een stoere kunstlederen stoel die perfect samengaat met zijn naamgenootje de woonkamer set Malden. Deze stoel is te bestellen in het antraciet en bruin en is perfect voor zowel de eetkamer, vergaderzaal of hobbykamer. Een luxe stoel die gemakkelijk is te onderhouden en lang met je mee gaat! Bekijk hem nu via deze link: Stoel Malden.
 

5. Stoel Tesla €87 euro!

Stoel Tesla is een van onze bestsellers! Deze gave stoel heeft een modern uiterlijk door zijn unieke design en strakke lijnen. De stoel kan echter perfect worden gecombineerd met diverse verschillende woonstijlen en is te verkrijgen in de kleuren cognac, Pebble en Steel. Bekijk hem nu via deze link: Stoel Tesla.