Eyecatchers: opvallende items voor de woonkamer

Eyecatchers: opvallende items voor de woonkamer

Heb je wel eens een meubelstuk in je woonkamer gehad dat heel erg opvallend en gewaagd is? Of ben je het type dat het liever veilig houdt en gaat voor het oude vertrouwde? In beide gevallen is deze blog perfect voor jou. Wij zullen het hebben over de leukste, aparte en blik vangende items die je in onze goedkope woonwinkel kan vinden voor zowel de waaghals als de beginner.

Vloerkleed

De woonkamer is de meest bezochte ruimte in huis, daarom kan je deze ruimte het best gebruiken voor het tentoonstellen van onze outlet meubels en woonitems. Maar waar begin je mee? Of je nou van heel erg opvallende items, vormen en kleuren houdt of het nu wat rustiger aan wilt doen. Met een vloerkleed haal je net het opvallendst item in je huis. Vloerkleden zijn er in verschillende maten, vormen kleuren en stoffen. Zo kan dus bij vrijwel elke woonruimte een geschikt vloerkleed worden toegevoegd. Ga voor een kleed in een opvallende felle kleur, of kies er eentje met prachtige patronen. Met een vloerkleed sla je zeker niet mis.

Hanglamp unbeleafable

Een andere manier om opvallende items toe te voegen aan je ruimte is door middel van verlichting. Doordat de meeste lampen in verschillende soorten komen kan je heel gauw een blik vangende en aparte lamp in huis halen. Een hanglamp met een kap in de vorm van bladeren of een tafellamp met een voetstuk in de vorm van een dier. Of zelf een lamp van gewoven materiaal kan al heel snel de show stelen.

 

Voor de echte out-of-the-box denker kan zelfs een bank zo opvallend mogelijk zijn en ze weten er hun ruimte perfect mee in te richten. Bijvoorbeeld een rode bank, een bank met extra hoge poten, een unieke vorm of bekleding of een schreeuwende kleur. Er zijn voldoende manieren om zo de perfecte eye-catcher in huis te halen.

cognac kleurige hoekbank

Wil je ook een opvallende item of meubel kopen? Kom dan heel gauw langs. Wij hebben een ruim assortiment aan opvallende meubels.