Fel gekleurde meubels als blikvanger

Fel gekleurde meubels als blikvanger

Gewoon doen: opvallende meubels

Veel interieurs zijn rustig voor het oog. Veel tinten die dichtbij elkaar liggen worden gebruikt voor de meubels, vloer en accessoires. Heeft u ook een sober ingericht huis? Overweeg dan eens om een fel gekleurd meubel te kopen. Een knalrode bank, een fauteuil in een flitsende kleur of bijvoorbeeld felgekleurde gordijnen. Geef uw inrichting en uw leven wat kleur met een felgekleurde blikvanger in huis.

Bekijk hier ons assortiment felgekleurde bankstellen.

 

Met primaire kleuren zit u altijd goed

Een opvallend meubel in rood, blauw of geel is de veiligste keuze. Deze kleuren blijven altijd terugkomen in de meubeltrends. Bovendien zijn ze met veel andere kleuren te combineren. Als u kiest voor een trendy kleur bestaat de kans dat u later met een opvallend meubel zit waar u niets meer mee kunt. Natuurlijk kunt u een tafel of houten stoel wel overschilderen of de bank opnieuw laten bekleden.

 

Verrassend speels

Een blikvanger in uw huis is bovendien leuk voor het oog. Visite zal opkijken van die gedurfde aanpak die u heeft gekozen. Maar dat is niet het enige. Natuurlijk zult u zelf ook genieten van uw nieuwe frisse interieur. Want dat is nog het belangrijkste: dat u zich thuisvoelt in uw woning.

Bekijk hier ons assortiment woonkamersets.