Glimmen met hoogglans

Glimmen met hoogglans

Glimmen met hoogglans

Hoogglans meubels zijn vaak te vinden tussen de wat modernere interieurstijlen. Een hoogglans meubel heeft een luxe uitstraling en zorgt voor een elegant interieur. Ze geven een frisse look aan de woon of slaapkamer en hebben vaak een strakke vormgeving. Hoogglans meubels worden vaak besteld in de kleuren wit en zwart, maar je kunt hier ook van af wijken en een keertje voor bijvoorbeeld gewaagd goud of een romantisch rode kleur gaan.

Ben je opzoek naar hoogglans, maar wil je het hierbij niet te bond maken? Kijk dan eens naar onze Giethoorn woonkamer set. Deze collectie meubelen heeft een perfecte balans gecreëerd tussen hoogglans wit en marmerlook. Ga je liever voor hoogglans in zijn geheel? Kijk dan eens bij de ultramoderne woonkamer set Marknesse in wit.

Naast luxe en elegantie stralen deze meubels nog iets anders uit, namelijk licht! Vult u de woonkamer met hoogglans meubels, dan zorgt u voor een lichter en ruim ogend interieur. Door de glanzende oppervlakte van de meubels wordt het licht wat hierop valt weerkaatst en dit zorgt voor een prachtig lichtspel in uw woonkamer of keuken.

Hoogglans meubels zijn bovendien ook prima te combineren met andere materialen. Ze doen het prachtig in combinatie met steensoorten als marmer, leisteen of cement en misstaan ook niet naast een leren stoel of in combinatie met een wollen vloerkleed. Gebruik de natuurlijke materialen als steen, hout, leder of wol om een mooie balans te creëren tussen strak en organisch.

Binnen onze collectie woonkamer sets hebben wij vele hoogglans meubelseries in de aanbieding. De meubels variëren in vorm en stijl, maar zijn stuk voor stuk even elegant. Neem eens een kijkje tussen het menu hoogglans woonkamers en laat je inspireren!

woonkamerset in wit en grijs hoogglans bestaat uit salontafel, tv kast, dressoir en een eettafelwoonkamerset in wit hoogglans bestaat uit salontafel, tv kast, dressoir en een eettafel