Goldrush

Goldrush

Goldrush!

gouden bijzettafels in een ronde vorm perfect voor in de woonkamer

Goud is het helemaal volgens de laatste trends op interieur gebied. Deze bijzondere kleur zie je terugkomen in bankstellen, eetkamerstoelen, salontafels, eettafels of kasten en weet elk meubel net dat extra beetje flair te geven. Bij A-meubel blijven wij natuurlijk niet achter op gebied van trends en dus hebben wij onze collectie aangevuld met prachtige gouden accessoires en accentkleuren.


Verschillende woonstijlen 

Een gouden accessoire of meubel past in bijna elk interieur. Goudkleur kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de woonkamer een wat klassiekere uitstraling te geven. Hierbij worden meerdere gouden accenten vaak gecombineerd met donkere kleuren en sierlijk vormgegeven meubels en accessoires. Ook past het goud perfect in de eclectische woonkamer! Zie hiernaast bijvoorbeeld een modern ogende salontafel. De salontafel geeft de woonkamer een speelse, doch stijlvolle en moderne uitstraling.


Gouden stoffen

heerlijke Stoel om in te relaxen in een gouden velvet stof

Naast de gouden meubels mogen wij natuurlijk ook de stoffen niet overslaan. Een bank, eetkamerstoel of poef in deze metallic kleurtint is een ware aanwinst voor je interieur! Waar dit vroeger gewaagde keuzes waren, zijn de compleet gouden zitmeubels nu helemaal trendy.
 

Minimalistisch met goud

Natuurlijk ben je niet verplicht om je woonkamer geheel te vullen met goud en is het zeker verstandig om de kleur niet door te voeren in elk aspect van jouw interieur. Het is namelijk prachtig om slechts enkele details terug te laten komen met een goudkleurtje. Op deze manier zorg je voor die chique finish en geef je jouw interieur net even dat extra beetje pit. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen onze gouden fauteuils!