Haal de herfstsfeer in huis met deze meubels en accessoires

Haal de herfstsfeer in huis met deze meubels en accessoires

Knusse herfstsfeer in huis!

Het is officieel herfst! Dagen worden steeds langer, aardse kleuren komen langzaam weer terug. Geel, oranje, rood en goud je ziet het steeds meer. De herfst is het perfecte seizoen om je interieur te vernieuwen en verfrissen. Het is tijd om een vleugje herfst in huis te halen. Wij laten je zien hoe je dat het beste doet. Van meubels tot accessoires, we hebben alles om warmte en sfeer in jouw huis te brengen.

Wuzzy gouden plaid op bank met gouden Wuzzy sfeerkussens
 

De kleuren van de herfst

Een makkelijkmanier om een warme sfeer in huis te halen is om aardtinten te introduceren. Kleuren die in de natuur voorkomen associëren we met de herfst, zoals geel, rood en oranje. Roest, olijfgroen, mokka en bruintinten zijn ook enorm populair kleuren voor een herfst interieur. Ze zijn makkelijk te combineren met neutrale kleuren. Je zou deze kleuren kunnen gebruiken als accentkleur in je huis. Voeg accessoires en decoratie als u niet voor een geheel nieuw interieur wilt gaan Kussens, lampen, gordijnen, vloerkleden en nog veel meer. Ga voor een mooie goude plaid op de bank zoals onze Plaid Wuzzy. De Wuzzy plaid is gemaakt van een prachtige velvet ribstof, je kan er lekker mee wegkruipen op de bank. De ribstof wuzzy plaid is beschikbaar in de kleuren goud, peach en zwart. Wil je helemaal lekker warm op de bank ontspannen, dan is er de leuke wollige Rox sfeerkussen. Met dit zachte en fluffy kussen zak je heerlijk weg.

 

 
 

Woonkamerset Kampen met salontafel, dressoir, buffetkast en kasten

Haal natuurlijke elementen in huis met industrieel meubels

 

Er zijn tal van manieren om een herfstsfeer in huis te halen. Natuurlijke elementen zoals hout, teak, rotan en jute toveren jouw huis om tot een sfeervol en warm paleis. De natuurlijke charme van deze elementen in jouw meubels zorgen voor een prachtige herfstsfeer. Breng warme houten meubelaccenten in huis om een gezellig en sfeervol huis te creëren. Industrieële meubels passen prachtig in een herfstinterieur. De Kampen meubelserie heeft prachtige warme meubels in de kleur Tobacco. Ga voor de gehele woonkamerset of losse meubels uit de Kampen productlijn. De woonkamerset bestaat uit een industrieel eettafel, dressoir, tv kast en salontafel.