2e PAASDAG OPEN!

Haal de zomer in huis met deze woontrends!

Haal de zomer in huis met deze woontrends!

 

Zomer!

Vogue bank in het geel

Het is officieel zomer! De zomer is een tijd voor frisse vibes, nieuwe ideeën en meer energie, dus waarom zou je de zomer niet in huis halen? Maar hoe doe je dat? 

Om het zomerse gevoel in huis te creëren, helpt het om een aantal meubels en accessoires in je woning te veranderen. A-Meubel heeft alles in huis voor een zomers interieur. Door deze zomerse woontrends te volgen voel je je verfrist en geïnspireerd in jouw woonruimte. Wij geven tips!

 

Een zomers interieur met kleur

De juiste kleurkeuze kan jouw leefruimte meteen een zomerse uitstraling geven. Een zomers interieur mag natuurlijk een stuk vrolijker en kleurrijker zijn. Houd de wanden licht en ga voor kleurrijk meubilair. Een gele bank, groene fauteuil, blauwe hocker, of oranje eetkamerstoelen. Een echte statement in huis. Durf jij het aan? Kijk dan eens naar de geweldige Vogue bank! Deze luxe velvet bank is er in de kleuren: blauw, oker, groen, grijs.

Is dat iets te gewaagd? Kies dan voor kleur in een kleine, subtiele vorm zoals een sierkussen. Ben je er niet zeker van welke uitgesproken zomerkleur bij je huidige interieur past, onze gespecialiseerde interieurspecialisten kijken ook daarbij graag met jou mee.

 

Een zomers interieur met natuurlijke elementen

Woonkamerset Klarenbeek

Een zomer interieur is gebaseerd op de natuur en daarom zie je vooral natuurlijke producten terug in deze woonstijl. Het zomergevoel zit ‘m in de mix van materialen. Hout, riet, en steen hebben natuurlijk altijd een tropische uitstraling. Onze complete woonkamerset Klarenbeek gemaakt van mangohout geeft je woonkamer dat tropisch gevoel. Elke set is door de bijzondere tekeningen in het mangohout uniek.

De set is te bestellen als 4-delige serie met daarin een dressoir, TV-kast, eettafel van 160 cm en ronde salontafel set en uit te breiden met o.a. een prachtige boekenkast.
 

 

 

Een zomers interieur met accessoires

Je hoeft natuurlijk niet meteen je hele interieur naar buiten te gooien. Heb je weinig budget? Geen probleem! Nieuwe decoratie hoeft niet duur te zijn. Zelfs kleine veranderingen zoals nieuwe fotolijsten, schilderijen, fotoprints, wanddecoraties of sierkussens kunnen een verschil maken in je woonruimte. Fleur je muur op met de schilderijen, spiegellijsten en prints van A-meubel! Haal meer licht in huis door spiegels op te hangen. Hoe lichter de woonruimte is, hoe zonniger deze lijkt. 

Een andere accessoire die vaak vergeten wordt zijn lampenkappen, met lampen creëer je natuurlijk sfeer. Ga voor lampenkappen met een leuk design. Vogels, planten of bomen geven je leefruimte een echte jungle gevoel. Met onze Unbeleafable hanglamp waan je je op vakantie in je eigen huis.Toch wel de makkelijkste manier om het buitengevoel naar binnen te halen is door veel kamerplanten neer te zetten. Geen groene vingers? Ga dan voor onze Sanka Palmtree ;)

 

Heb je hulp nodig om het zonnetje in huis te halen? Bezoek dan een van onze showrooms. Bij A-meubel ben je in ieder geval aan het juiste adres.