Heerlijk ontspannen op een relaxfauteuil

Heerlijk ontspannen op een relaxfauteuil

Heerlijk bijkomen in de woonkamer na een lange dag. Wie wilt dat nou niet? En de beste manier om dit te doen is op een comfortabele relaxfauteuil. Relaxfauteuils zijn er in vele verschillende soorten en modellen. Het maakt dus niet uit wat voor inrichting je hebt. Er is zeker een perfecte fauteuil voor je te vinden.

Wat onderscheidt een relaxfauteuil van andere fauteuils

In tegenstelling tot andere fauteuils staat een relaxfauteuil vooral bekend om het hoog zitcomfort en de verstelbare delen. Met een relaxfauteuil kan je daarom ook de meest comfortabele zitplekken creëren. Een ieder heeft weer een andere favoriete zithouding en dankzij de verstelbare rugleuningen, voetsteun en hoofdsteun kan je met een relaxfauteuil gemakkelijk van zithouding veranderen.

 

Het combineren van een relaxfauteuil met andere meubels

Ook relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van industrieel en stoer tot warm en modern. Het is dus vrij gemakkelijk om je relaxfauteuil te combineren met de rest van je meubels en inrichting. Een relaxfauteuil kan volledig naar wens worden samengesteld. Je kan zelf een stof en kleur uitkiezen waarvan je denkt dat die het best bij je bank of inrichting zullen passen. Ook zijn heel wat fauteuils met diverse poot opties verkrijgbaar.

Een relaxfauteuil die bij jouw zithouding past

Relaxfauteuils zijn zodanig ontworpen dat je altijd de juiste ondersteuning hebt voor je gewenste zithouding. Zo zijn er relaxfauteuils met manuele bediening en elektrische relaxfauteuils. Verder kan je zelf bepalen welke delen van je fauteuil aangepast kunnen worden. Als het nou alleen een hoofdsteun is, een extra voetsteun of een verstelbare rug. Jij bepaalt helemaal zelf waar de focus op gelegd moet worden.

luxe relaxfauteuil voordeligst bij ameubel

Proef zitten, advies en kopen

Voordat je een meubelstuk aanschaft wil je deze altijd eerst even zien en uitproberen. Je bent van harte welkom langs één van onze winkels te komen voor het proefzitten. Maar ook voor advies en assistentie ben je bij ons terecht. Onze ervaren interieurspecialisten staan klaar om samen met jou de beste relaxfauteuil uit te kiezen.