Het perfecte TV meubel voor jouw interieur

Het perfecte TV meubel voor jouw interieur

De TV is vaak het figuurlijke middelpunt van de woonkamer, maar bepaalt ook in de letterlijke zin hoe de rest van de kamer wordt ingedeeld. De bank staat zodanig geplaatst dat we recht naar de TV kijken als we er in zitten of languit in relaxen, de salontafel staat meestal in het midden tussen de televisie en de bank, en de muren worden gedecoreerd aan de hand van hoeveel ruimte niet door de TV wordt ingenomen. Nu is het dus ook logisch dat het meubelstuk waarop de televisie rust, of dat er onder staat indien de TV aan de muur hangt, ook een onmisbaar element van het interieur is. Kies daarom een TV meubel dat het beste bij jouw interieur of bij jouw specifieke wensen past, er is keuze uit tal van stijlen!

Hoogglans TV meubels

Een kast met een hoogglans afwerking ziet er modern uit en een TV scherm staat er mooi gecombineerd mee. Iets dat zeker niet altijd vanzelfsprekend is aangezien veel mensen moeite hebben om hun TV met de rest van het interieur te laten ‘blenden’.

De Riland TV-kast in wit/zwart bij A-Meubel

Zwarte TV meubels

Een zwart meubelstuk creëert de illusie dat er helemaal geen kast staat wanneer je ‘s avonds tv kijkt met de lichten uit, zo heb je niets in je gezichtsveld behalve je favoriete film of serie!

TV meubels met extra opbergruimte

Als je een kleinere woonkamer hebt of gewoonweg behoefte hebt aan meer opbergplaats, dan is een TV meubel met veel en grote lades ideaal om je ruimte optimaal te benutten. Kwestie van efficiëntie! Voorbeelden van kasten met veel opbergruimte zijn de TV Meubels Staphorst en Ijburg Groot.

De Remi TV-kast bij A-Meubel

Decoratieve TV meubels

Heb je alle genoeg andere kasten en zoek je juist naar een TV meubel dat voornamelijk enkel decoratief is? Dat kan natuurlijk ook! Leuke voorbeelden van dit soort meubels zijn de Bussum en de Urbania. Bovendien hebben ze ook een leuk en opvallend design.

 

Verschillende stijlen

Zelfs wanneer je geen specifieke eisen voor je TV meubel hebt en je op zoek bent naar een gewone doorsnee kast, is er nog steeds een ruime keuze qua design en stijl. Wil je graag een industrieel TV meubel? Of is je stijl klassiek, hedendaags, misschien antiek? Voor al deze stijlen vind je bijpassende TV kasten.

Betaalbare TV meubels bij A-Meubel

Kom gezellig langs in één van onze goedkope woonwinkels! Onze verkopers helpen je graag om jouw ideaal TV meubel uit te kiezen. Kijk ook eens op onze webshop. Bij A-Meubel bieden wij altijd de laagste prijsgarantie!