Ideale banken voor een kleine woonkamer

Ideale banken voor een kleine woonkamer

Heb je een kleine woonkamer en vraag je je af hoe je optimaal gebruik kunt maken van je beschikbare ruimte? Dan is het zeker belangrijk om de juiste bank uit te kiezen, aangezien dit immers vaak het meubelstuk is dat de meeste plaats in beslag neemt.

 

Ga voor een 2 zits of 3 zits bank

Bij A-Meubel hebben we een ruim assortiment aan banken die allemaal in verschillende opstellingen beschikbaar zijn. Zo zijn bijna alle bankmodellen verkrijgbaar als 2 zits banken of 3 zits banken die compact genoeg zijn om perfect in een kamer van eender welk formaat te passen.

 

Haal het beste uit je woonkamer met een hockerBankstel Alverna met bijpassende hocker verkrijgbaar bij A-Meubel

Een leuke tip als je voor een kleinere bank in je woonkamer kiest, is om ook voor een bijpassende hocker te opteren. Afhankelijk van de opstelling van je bank en hocker kun je de illusie van een ruime hoekbank creëren, zonder dat je veel ruimte hoeft op te offeren. Je kan je hocker alsook opstellen als een salontafel door er een tray bovenop te leggen. Door de veelzijdigheid van een hocker kan je snel en gemakkelijk een kamer herinrichten wanneer je eens zin hebt om een andere draai aan je interieur te geven , en dit kan gewoon zonder vloerruimte kwijt te raken.

 

Hoekbanken voor kleine woonkamers

 

Ga je toch liever voor een echte hoekbank en zoek je eentje die niet te breed is? Dan is de Westervoort bank een uitstekende keuze. Deze bank is in een 2 zits + longchair opstelling 233cm breed, en past dus gemakkelijk in een kleine woonkamer. Een andere aanrader is de Leiden bank, die in dezelfde opstelling 235cm breed is.

Het bankstel Westervoort in Cognac verkrijgbaar bij A-Meubel

 

Fleur je inrichting op met loveseats

Loveseats zijn ook ideaal voor kleinere ruimtes. Deze 1,5 zits fauteuils hebben de eigenschappen van een bank. Ze zijn compacter dan een loungebank en kunnen op verschillende wijzen in een kamer opgesteld worden. Ook kun je een deel van een ruimte die anders leeg zou blijven, zoals een hoek van een kamer, makkelijk benutten door er een loveseat te plaatsen en er een gezellige zithoek van te maken.

De loveseat Oudenbosch verkrijgbaar bij A-Meubel

Banken en loveseats tegen de laagste prijs

Bij A-Meubel bieden wij de laagste prijsgarantie op ons gehele assortiment, dus ook op onze collecties banken en loveseats. Zie je dezelfde banken of loveseats ergens anders goedkoper? Dan betalen wij jou het verschil terug!