Industriële kasten voor een stoer interieur!

Industriële kasten voor een stoer interieur!

 

De industriële woonstijl is al jarenlang razend populair. En wij begrijpen het helemaal! De industriële inrichting maakt gebruik van basismaterialen die voorheen werden verborgen maar nu juist worden gebruikt als blikvangers. De belangrijkste materialen zijn hierbij metaal, beton en verschillende soorten hout. De structuur van het hout mag zeker gezien worden, oneffenheden, knoesten en nerf geeft de industriële stijl extra warmte en sfeer.

Je kunt er voor kiezen om jouw hele interieur in de industriële stijl in te richten maar je kunt ook gaan voor enkel een paar gave industriële accenten in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor een prachtig industrieel dressoir, TV Meubel of een stoere bergkast.

 

Industriële dressoirs

Een dressoir is een lage kast die je vaak in de woonkamer vindt. Het dressoir creëert niet alleen extra opbergruimte maar geeft ook een oppervlak waarop jij je mooiste accessoires kunt tentoonstellen. Door de specifieke materialen zal een industrieel dressoir jouw woonruimte een stoere look geven en zal het een echte statement piece zijn in jouw woonkamer.

Industriële tv kasten

Een TV meubel is een functioneel meubel maar het design is zeker niet minder belangrijk. Een groot voordeel aan een industrieel tv meubel is dat het in vrijwel ieder interieur past. Je hoeft niet per se een volledig industriële woninginrichting te hebben om een gaaf industrieel tv meubel neer te zetten. Het is dus een perfectie optie als je industriële accenten wilt toevoegen aan je interieur. Een industriële tv kast zal jouw tv hoek een unieke en robuuste uitstraling geven en een echte eyecatcher vormen.  

Industriële bergkasten

Bergkasten zorgen voor een opgeruimd huis. In een bergkast kan van alles bewaard worden, van speelgoed tot servies en etenswaren. Een industriële bergkast is een bijzondere toevoeging aan jouw interieur. Het is een grote kast die meteen alle aandacht naar zich toe trekt. Bij A-Meubel hebben wij een ruim assortiment aan industriële bergkasten voor elk budget.

 

Wilt u gaan voor een volledig industriële woonkamer? Dan hebben wij ook complete woonkamersets in de industriële woonstijl. Onze woonkamersets bestaan uit een eettafel, dressoir, salontafel en een TV meubel. Zo hoef je niet bijpassende meubels bij elkaar te zoeken maar heb je in een keer je woonkamer compleet!   

 

 

Industriële kasten bij A-Meubel

 

Industrieel dressoir van hout met zwarte accenten voordelig bij ameubel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               Ijburg