KONINGSDAG GEOPEND!

Inrichten met een Groene Bank!

Inrichten met een Groene Bank!

Een nieuwe look geven aan je interieur is altijd een hele klus. Vragen als, welk model, welke stijl en vooral welke kleur zitten ons dagenlang bij. Ben je een echte waaghals en wil je gaan voor een echte knaller? Of ben je juist het type dat voor een neutrale setting gaat met zachte kleuren? In beide gevallen hebben wij een optie die niet vaak voorkomt. Een Groene Bank! Natuurlijk zal dit duizend en één vragen bij je opwekken. Groen?! Zal dat wel passen? Is dat niet te druk? Waarmee combineer ik dat? Voor de waaghalzen onder ons is dit ongetwijfeld een uitdaging die van harte welkom is, maar ook voor degene die een extra push nodig hebben zijn wij er om je over de drempel heen te helpen. Wij zullen de vele groene banken in ons assortiment gebruiken om hierbij te helpen

Schreeuwend, natuurlijk of zachtgroen?

hoekbank laren in een velvet bekleding voordelig bij ameubel

De kleur groen komt in verschillende tinten, daardoor is het dus voor een ieder mogelijk een groene bank te kiezen die bij je karakter ÉN je ruimte past. Felle groene kleuren voor degene die de uitdaging best wel aan willen gaan, natuurlijk groen voor de natuurliefhebbers of zij die een iets stoerdere stijl willen en pastelgroen voor de mensen die het wat aan de neutralere kant willen houden, denkhierbij aan de prachtige Leusden Hoekbank. Zo zie je dat er voor bijna iedere inrichting of persoonlijkheid een groene bank mogelijk is.
 

Een groene bank uitkiezen en stijlen

groene woonkamer

Hoe kies je een groene bank uit? Bedenk eerst wat voor uitstraling je wilt creëren in je ruimte. Ga je voor een stoere look? Kies dan een groene tint uit de natuur, zoals de donkergroene kleur van de bladeren van een dennenboom. Voor een speelse look is een wat fellere kleur groen perfect. Wil je toch niet zo een opvallend groen thema, dan is een bank in een wat neutralere groene kleur, zoals onze Castricum Loungebank, perfect voor jou.

prachtige loungebank castricum voordelig bij ameubel

Als laatst de verschillende manieren om een groene bank te stijlen. Om de groene kleur niet te laten overheersen in je ruimte kan je jouw groene bank het best stijlen met accessoires in een andere kleur. Een neutraal vloerkleed, kussens of plaids helpen om het groen van de bank te balanceren. Liever een speels effect? Combineer jouw fel groene bank met andere felle kleuren om een leuke colorblock stijl te creëren. Voeg accessoires in nog één felle tint toevoegen en speel met de twee kleuren. Een groene bank met gele kussens en een gele mat bijvoorbeeld. Ook kan je je ruimte een natuurlijke look geven door meer kleuren uit de natuur toe te voegen aan het geheel. Denk hierbij aan accessoires in verschillende tinten bruin en beige.

Is groen niet helemaal jouw ding? Maar wil je wel een bankstel kopen? Bekijk dan onze uitgebreide collectie aan verschillende goedkope bankstellen 

Meer dan groene banken

Wil je echt geen groene bank maar toch het groene thema? Ga dan voor een Groene fauteuil of groene stoel en combineer dit met een bank in een neutrale kleur. Of kies voor groene accessoires om je bank en ruimte mee te versieren. Ook hiervan kan je bij ons verschillende producten vinden.