Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Interieur styling: Landelijk

Interieur styling: Landelijk

Weet je nou niet precies waar je moet beginnen bij het stijlen van jouw landelijke woonkamer en heb je jouw favoriet nog niet kunnen vinden tussen onze complete woonkamer sets? Dan is deze blog misschien wel voor jou bestemd! Vandaag neem ik je mee op pad door onze collectie aan landelijke meubels en stellen wij een sfeervolle landelijke woonkamer set samen uit een aantal mooie meubels en accessoires.

 


De bank en salontafel.

Een sfeervol landelijk interieur begint natuurlijk met zo’n heerlijk knusse plofbank! De Almere Ottomaan is een prachtig voorbeeld 

hiervan en staat dan ook bijzonder goed in een landelijk interieur. De bank is naast verkrijgbaar in deze ribstof ook in diverse andere stoffen/kleuren te bestellen en zo helemaal aan te passen naar jouw smaak. De Almere bank is leuk te combineren met de unieke robuuste IJburg salontafel.
Almere Ottomaan: € 885,-    IJburg salontafel: € 340,-

 Een leuke eethoek!

De Poortugaal tafel heeft een bijzonder moderne kloostertafel look en vintage afgewerkt blad en poten. Deze tafel ademt sfeer en komt goed tot haar recht met een stel leuke stoelen uit de Chiba of Torres serie.

Eettafel Poortugaal: € 819,-

Chiba eetkamerstoel: € 179,-

Torres eetkamerstoel: € 185,-

 

Opbergruimte en accessoires.

Je woonkamer is natuurlijk niet compleet zonder een prachtige boekenkast en een lekker ruim dressoir om al je spullen in kwijt te kunnen! Nu kunnen wij hierin bij dezelfde serie blijven als waar de eettafel toe behoord. (Poortugaal woonkamer set) Maar je kunt natuurlijk ook een andere meubel serie kiezen, zoals bijvoorbeeld de Parma meubels. Ga voor die fris lichtkleurige boekenkast en een fijn dressoir!

Om de meubels bij elkaar te brengen en de sfeer er nog beter in te krijgen kun je de woonkamer op leuken met een knus vloerkleed van bijvoorbeeld de Amsterdam collectie en een set leuke kussens.

Boekenkast Parma: € 619,-                                                
Dressoir Parma: € 899,-
Woonkamer set Poortugaal 4-delige set: € 2.626,-
Vloerkleden Amsterdam: € 225,-