Interieur trends van 2020! Begin het jaar in stijl.

Interieur trends van 2020! Begin het jaar in stijl.

Interieur trends van 2020!


Begin het jaar in stijl.


 

Jawel, we zitten alweer in 2020 en dat geeft reden om eens goed te kijken naar de nieuwste interieur trends! Er is heel wat nieuwe inspiratie op het gebied van wonen, maar er blijven ook een aantal tijdloze toppers voorbijkomen. Ben jij opzoek naar een stijlvol nieuwe look, volgens de laatste woontrends? Lees dan snel verder.
 

Velvet blijft!

Je leest het goed. De velvet trend blijft! Deze heerlijk zachte stof is bijna niet meer weg te denken uit de woonkamer en zal in menig 2020 interieur terug zijn te vinden. De stof kan worden gecombineerd met diverse interieurstijlen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Wees dit jaar niet bang om te gaan voor een spattend kleurtje, want hoe levendiger hoe beter.  
 

De Indijk longchair is hier te zien in een felblauwe kleur genaamd Juke 45 blue. Deze comfortabele bank is heeft een heerlijk brede zit en staat hoog op zijn poten. Het model Indijk is verkrijgbaar in diverse kleuren en opstellingen. Kies je voor een ruime hoek opstelling, een longchair, ottomaan of compacte fauteuil?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan op deze link: Indijk Longchair.
 Mix and Match Metals

Goud, zilver, koper het kan allemaal. De metalen kunnen worden gemixed en gematched met elkaar en 2020 ziet ze heel graag terugkomen in jouw woonkamer. De trend is goed terug te zien in de industriële woonkamer zoals hiernaast te zien, maar kan zeker ook perfect worden gecombineerd met een klassieker design.


Woonkamer set Junne is een van onze nieuwste series binnen het industrial design. De set is te bestellen als 4-delige serie met daarin een dressoir, TV-kast, eetafel van 160 cm en salontafel en uit te breiden met o.a. een prachtige barkast, ruime bergkast of een leuke wandtafel. Ben je nieuwsgierig geworden naar de set, klik dan snel op de volgende link: Woonkamer set Junne. 
Wil je jouw woonkamer net wat meer flair geven, maar ben je nou nog niet toe aan een compleet nieuwe bank of meubel set? Kijk dan eens naar deze bijzondere metallic bijzettafels!


Van links naar rechts: Bolt goud € 139,-Hornett zwart € 89,- / Bollywood metal € 199,-