Tweede Pinksterdag geopend!

Kies de perfecte bank!

Kies de perfecte bank!

 

Kies de perfecte bank!

Bij A-meubel vind je banken in alle vormen en maten en natuurlijk kun je hierbij ook kiezen bankstellen in leer of stof, in diverse kleuren. Nu snappen wij dat je bij jouw zoektocht naar de perfecte bank soms door de bomen het bos even niet meer kan zien. Daarom leggen wij jou in deze blog graag wat meer uit over wat wij zoal te bieden hebben.
 

Het bankstel

Je gewenste type bank hangt natuurlijk af van de grootte van jouw woonkamer en nog een aantal factoren. Bij A-meubel kun je elke bank bestellen in diverse opstellingen. Zo kun je gaan voor een bankstel, waarbij je twee banken (bijvoorbeeld een 2-zits en een 3-zits) bij elkaar zet. Deze banken passen thuis in zowel de kleinere als grotere woonkamer, aangezien je vrij bent in het plaatsen van twee afzonderlijke delen en hierbij geen rekening hoeft te houden met longchairs of hoekstukken.
 

De loungebank of hoekbank

Ook hebben wij natuurlijk diverse loungebanken en hoekbanken in de aanbieding. Hier kun je kiezen voor een standaard 2, 2,5 of 3-zits bank met daaraan een ottomaan (extra zitgedeelte) of een longchair (verlenging van zitting). Dit type bank is ideaal om lekker op onderuit te hangen en een echte aanrader voor de filmfanaten onder ons! De hoekbank daarentegen is vaak ietwat groter dan de loungebank en bestaat uit een aantal zittingen en een hoekzitting. Deze banken zijn ideaal voor de grotere families of wanneer je van een feestje houdt.

bankstel hoekbank loungebank
 

 

Relaxbanken

De bovenstaande banken zijn soms ook te bestellen met luxe relaxfunctie. Deze functie zit in de bank verwerkt, waarbij je met een enkele druk op de knop de voeten omhoog gooit in relaxstand. Ook zijn er naast de elektrische delen een aantal banken beschikbaar met bijvoorbeeld uitschuifbare/opklapbare hoofdsteunen. Deze handige snufjes zorgen allemaal voor dat extra comfort!
 

Fauteuils & Loveseats

Mocht je nou een leuk bankstel, een gave loungebank of die hoekbank in huis hebben staan, maar mist er nog wat? Dan is het wellicht leuk de collectie zitmeubels aan te vullen met een unieke fauteuil! Deze 1-zits stoelen zijn aan te passen in kleur en zo helemaal op jouw bank aan te passen. Natuurlijk kun je hierbij ook kiezen voor een groter maatje, waarbij je zult belanden op de loveseats (1,5-zits). Lekker knus!

 

Hockers & poufs

Als laatste sluiten wij af met de hockers en poufs. Deze extra zitmeubels staan prachtig naast de bank voor onder de voeten of doen het ook goed als extra tafeltje. Zet je jouw hocker namelijk voor de bank en plaats je hier een mooie glasplaat of een dienblad op, dan heb je de perfecte salontafel! 

loveseat fauteuil hocker