Kwaliteitsmeubels voor minder!

Kwaliteitsmeubels voor minder!

Kwaliteitsmeubels voor minder!
Ook met een wat kleiner budget kun je jouw woonkamer of eethoek een leuke make-over geven!
Een goed gestyled interieur hoeft niet duur te zijn om te kunnen stralen. Vind de juiste kleurcombinaties, jouw favoriete meubels en stijl deze met een paar leuke accessoires en je hebt al snel een prachtige woon of eetkamer. A-meubel helpt je graag bij het creëren van jouw droominterieur met haar groot assortiment aan kwaliteitsmeubels voor een vaste lage prijs!

 Woonkamers voor een prikkie!

Je verlangt al een tijdje naar een nieuwe meubel set en ziet allemaal prachtige woonkamers voorbijkomen in de bladen en showrooms. De ene is helaas nog duurder dan de ander en je spaarvarken rent al weg bij de gedachte aan zo’n aankoop. Maar niet iedere woonkamer hoeft je duizenden euro’s te kosten. Bij A-meubel vindt je diverse 3 of 4-delige woonkamersets onder de duizend euro!


Voordelig zitcomfort

Ook een bank hoeft niet duur te zijn om jou het ultieme zitcomfort te bieden! Ben je echt toe aan een nieuwe bank, maar wil je achteraf nog wel een zakcentje over houden? Dan heeft A-meubel voor jou de oplossing! Sla die spaarpot nog niet stuk en neem eens een kijkje bij onze voordelige banken, hoekbanken en loungebanken. Kijk eens een paar bankjes verder en kom uit bij onze topper de Lelystad Longchair die je vanaf 545 euro bij je thuis kunt hebben staan.


Toe aan een nieuwe eettafel?

Samen lekker ontbijten, lunchen en dineren, een krantje lezen, spelletjes spelen of gewoon gezellig kletsen. De eettafel is een belangrijk ontmoetingspunt in elk huishouden. Ze biedt een rustpunt en gezelligheid voor de hele familie. Daarom is het ook zo belangrijk dat je jouw ideale eettafel hebt staan. Eentje die past bij het huishouden in grote en stijl. In het assortiment eettafels van A-meubel kun je ze vinden in verschillende kleuren, maten en materialen. Kijk eens bij de eettafel Giethoorn van 160 cm. Deze prachtig moderne eettafel is uitgevoerd in marmerlook in combinatie met een hoogglans wit blad en te nu te verkrijgen voor €240 euro!

grijze woonkamer meubels

*Woonkamerset Rotterdam