Lamulux meubels

Lamulux meubels

 

Stevig en niet van echt te onderscheiden! De Lamulux meubels zijn de perfecte vervanger voor de echt houten meubels. Bij A-meubel is er de keuze uit diverse prachtige Lamulux meubels die zijn te verkrijgen in een tal van kleuren en houttypes. Ben je opzoek naar een sfeervolle houten meubel set en wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen, lees dan vooral verder over dit bijzondere materiaal.


Stevig en krasbestendig

Lamulux is een product gebaseerd op melamine. Melamine-kunststoffen zijn ontzettend stevig en krasbestendig! De meubels hebben bovendien weinig onderhoud nodig en het materiaal is onder andere bestand tegen zuren. Hierdoor worden de meubels de ideale match voor vele huishoudens.

Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het Lamulux als echt hout. De meubels combineren hierbij het sfeervolle en karakteristieke gevoel van massief hout met alle gemakken van kunststof.  

 

Eindeloos in mogelijkheden  

De Lamulux meubels van A-meubel zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en houttypes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk bij de eettafel Formula te kiezen uit een prachtig eikenhouten blad in verschillende afwerkingen, zoals: Oriënt, Mokka, Sheriff, Natur, Silver, Mumbai of Gletsjer. Ook zijn er gehele woon sets in bijzonder realistisch teakhout, mangohout of eikenhout te verkrijgen.

 

Onderhoud

Altijd al gedroomd van een compleet houten woonkamer set, maar heb je liever geen extra onderhoudswerk? Dan zijn de Lamulux meubels de ideale uitkomst!  De meubels zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden door ze regelmatig af te nemen met een schone, vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen). Wrijf het oppervlakte vervolgens droog en de meubels zijn weer helemaal fris!

Klik voor een aantal voorbeelden van de Lamulux meubels op een van de onderstaande links.

- Fort woonkamer
- Eettafels Formula

Lamulux meubels voor in de woonkamer, eettafel, salon tafel, dressoir en tv kast hout loot
Lamulux meubels voor in de woonkamer, eettafel, salon tafel, dressoir en tv kast hout loot