Leer soorten, Toledo, Nepal, Africa en Piloten Leer

Leer soorten, Toledo , Nepal, Africa, en Piloten Leer

alle soorten leer Piloten leer is te herkennen aan het stoere en ruwe uiterlijk. Speciaal gefokte runderen uit Zuid Amerika zijn het best geschikt voor Piloten leer. Als uw een bankstel heeft gekocht van Piloten leer dan is het gebruiksoppervlakte, de binnenzijde van het leer. Dit wordt speciaal gelooid waardoor het de mooie eigenschappen krijgt. Na enig gebruik zal het leer op bepaalde delen, welke meer worden gebruikt, een speciale patine krijgen.

Het mooie van Africa leer is dat het er heel erg dik en duurzaam is. Dit leer welke meestal gemaakt wordt van de huiden van runderen uit Italië, wordt volgens geheim recept plantaardig nagelooid. Ook wordt het Africa leer door de fabrikant speciaal behandeld waardoor het vuilafstotend werkt. Bij de aankoop van een bank van Africa leer van de l'ancora collectie krijgt u er een speciale spray bij waarmee u de toplaag kunt beschermen.

Toledo leer is zeer makkelijk en vriendelijk in onderhoudt. Het is dik leer welke lekker glad en soepel is. Afhankelijk van de kleur kan het een zeer moderne of klassiek uitstraling geven. Het leer wordt door de fabrikant vuilafstotend voorbehandelt. De kleur wordt bij het Toledo leer heel diep ingezet, voor het mooiste resultaat.

Nepal leer staat bekend om zijn zachtheid. Het is een echt natuurproduct, waardoor soms ook de echte natuur onregelmatigheden erin terug te zien zijn. Omdat het zo zacht is zullen er eerder plooien in ontstaan, echter zal dit het leer juist een mooiere uitstraling geven. Nepal leer wordt bij de fabrikant voorbehandelt waardoor het een vuilafstotende eigenschap krijgt.

Welke leersoort u ook kiest. Bij A-Meubel bent u altijd het goedkoopst uit. De deskundige in de winkel kunnen u vrijblijvend adviseren over de beste keuze.

Meubelvoordeel is CBW erkend.

Klik hier voor bankstellen in piloten, toledo, africa en nepal leer.

toledo leer piloten leer nepal leer alle soorten leer africa leer