KONINGSDAG GEOPEND!

Leren zitmeubelen voor jouw woonruimte

Leren zitmeubelen voor jouw woonruimte

 

Leren zitmeubelen geven karakter aan je woonruimte en zorgen voor een authentieke uitstraling. Leer is de perfecte balans tussen stoer en luxe. Het is een tijdloos materiaal en je kunt het in vrijwel elke interieurstijl gebruiken. Over het algemeen hebben leren zitmeubelen wel een hoger prijskaartje, maar deze investering is het zeker waard. Leren meubels zijn namelijk duurzaam en gaan vele jaren mee.

Leer is een natuurlijk materiaal

Leer is een duurzaam en natuurlijk materiaal, hierdoor nemen leren zitmeubelen de temperatuur van de omgeving aan. Waardoor het zitmeubel nooit broeierig of te koud aanvoelt. Het leer heeft als het ware een ingebouwde temperatuur regelaar.

leren loungebank in cognac keur voordelig bij ameubel

Lederen bank

Bij A-Meubel vind je een groot assortiment aan lederen banken in verschillende soorten en maten voor elk budget. Een lederen bank is een bank met karakter, deze duurzame klassieker is een luxe en sfeervolle toevoeging aan je woonkamer en zal nooit uit de mode raken. Leren bankstellen zijn er in veel verschillende kleuren, de populairste zijn toch wel de zwarte en de bruinen leren bank. Een favoriet van ons is de Loungebank Westervoort, deze stoere moderne bank is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en kleuren.

Lederen fauteuils

Voeg naast een leren bank een lederen fauteuil toe aan je woonkamer voor een complete en gezellige zithoek. Lederen fauteuils zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Je kunt bij ons vaak een fauteuil kiezen in dezelfde kleur als je bank om een mooi geheel te vormen.

Wij hebben strakke moderne lederen fauteuils maar ook landelijke leren fauteuil met ronde vormen. Voor elke stijl is er wel een lederen fauteuil beschikbaar.  

leren fauteuil voordelig bij ameubel

 

Leren eetkamerstoelen

Gezellig met het hele gezin ontbijten of dineren doe je het liefst comfortabel in een stijlvolle kamer. Met de leren eetkamerstoelen van A-Meubel is dit geen enkel probleem. Wij hebben verschillende soorten leren eetkamerstoelen, wat al deze stoelen gemeen hebben is dat ze karakteristiek, duurzaam en tijdloos zijn. Leren eetkamerstoelen staan stoer in een industrieel inrichting, maar zorgen juist een mooi contrast in een landelijk interieur.

Onderhoud van leer

Leren meubels kunnen goed tegen intensief dagelijks gebruik en zien er met de tijd alleen maar karakteristieker uit. Deze meubels hebben een langere levensduur in vergelijkging met andere materialen. De levensduur is wel afhankelijk van de kwaliteit van het leer en de behandeling van de zitmeubelen. Een vlekje kan je makkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. Ondanks het makkelijke onderhoud is het wel belangrijk om de leren meubels ook te behandelen met een leer verzorgend product. Dit kan met de Royal Care® Leather Protector, hiermee is je bank optimaal beschermd tegen vlekken en eventuele scheuren in de toekomst.

Op al onze leren zitmeubelen geldt uiteraard altijd de laagste prijsgarantie. Kom gezellig langs één van onze winkels door heel Nederland om het grote aanbod leren banken, fauteuils en eetkamerstoelen te bekijken of shop gemakkelijk op onze website.