Meubels: design combineren met klassiek

Meubels: design combineren met klassiek

Design en klassiek gaan best samen

Het lijkt haast onmogelijk, maar design meubels, zoals een design bank, kunnen prima in dezelfde ruimte staan met klassieke meubels. Het belangrijk is dat het evenwicht goed is en dat u een beetje lef heeft. U zult versteld staan van de mogelijkheden en de frisse look die uw interieur erdoor krijgt.

 

Evenwicht in uw inrichting

Het belangrijkste in elk interieur is evenwicht. Klassieke meubels met 1 design meubel ertussen is dat natuurlijk niet. Maar waarom niet een beetje van beiden? Door verschillende stijlen evenwichtig te combineren ziet u al snel dat ze elkaar niet in de weg zitten. Integendeel, het geeft een verrassende draai aan uw inrichting. Neem nu een klassieke eettafel met strakke design stoelen, dat werkt prima. Zeker wanneer u er leuke accessoires opzet die ook een beetje van beide stijlen in zich hebben. Een klassieke kandelaar die in een moderne kleur is afgewerkt bijvoorbeeld.

 

Durven, net zoals echte interieurstylisten

Een beetje lef is voldoende. U hoeft zich niet aan 1 stijl te binden. Sterker nog, u bereikt een speels interieur door dat juist niet te doen. Wees creatief en gebruik alles wat u mooi vindt voor bijzondere combinaties. De visite kijkt zijn ogen uit als u zo’n bijzondere inrichting heeft. En u heeft altijd iets om over te praten!