Mooier met Marmer

Mooier met Marmer

 

Marmer in je interieur

Een graag geziene interieur trend van dit jaar is het marmer meubel of accessoire. Deze gemetamorfoseerde kalksteensoort zorgt ervoor dat zelfs de kleinste meubeltjes een chique look krijgen en zullen iedere woonkamer net dat beetje extra flair weten te geven. De trend is hiernaast super gemakkelijk te combineren met diverse woonstijlen. Zo past deze perfect thuis in het klassieke interieur, een landelijke woonkamer en misstaat deze ook niet tussen de industriële meubels.

 

Diverse kleuren!

Marmer is er in verschillende soorten en maten. Ook is deze steensoort verkrijgbaar in diverse kleurtinten! Natuurlijk zijn wij bekend met het standaard witkleurig marmer. Een witmarmeren meubel zorgt vaak voor een frisse uitstraling en kan in combinatie met een gave donkere contrastkleur voor een moderne look zorgen. De eettafel Marble, zoals linksonder te zien, is hier een goed voorbeeld van. Bekijk hier onze marmeren meubels.

marmer in je interieur, eettafel en eetkamerstoelen

Heb je liever een ander kleurtje dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een gaaf groen marmer, chique grijs, bruin of een diepzwarte kleur. De marmeren woonaccessoires krijgen met elke kleur een geheel nieuwe uitstraling. Zo geeft de zwarte kleurtint vaak een stoerdere look en kan de groene kleur voor een vintage look zorgen. Neem vooral een kijkje tussen onze marmeren salontafels en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

 

Marmer all around

"Marble is everywhere!" Deze luxe steensoort is te zien op eettafels, dressoirs of salontafeltjes, maar staat ook prachtig als (wand)accessoire! Een marmeren lampje of een gave klok kunnen al veel voor je interieur doen. Dus heb je liever niet direct een geheel meubel in dit materiaal in huis, ga dan voor een subtielere look en kies een leuke accessoire. Bekijk hier onze gehele collectie aan woonaccessoires.

Marmer in je interieur, salontafel, eettafel dressoir en bijzettafel