NIEUW bij A-meubel - banken

NIEUW bij A-meubel - banken

 

Nieuwe banken

Graag stellen wij jou onze nieuwste aanwinsten voor op het gebied van zitcomfort! Deze toppers zijn recent aan onze banken collectie toegevoegd en zijn nu al favoriet bij menig A-meubel klant. En fans van fluweel kunnen hun geluk op, want deze loungebanken hebben allemaal een heerlijk zachte velvet bekleding!


 

Indijk Longchair

De Indijk Longchair is een prachtig ruime bank bekleed met een mooie velours stof. Deze elegante bank is te verkrijgen in meerdere opstellingen, waaronder de fauteuil, loveseat, als 2 zits, 2,5 zits, 3 zits bank, ook in combinatie met Ottomaan of Longchair, als hoekbank en bankstel! De opstelling van de bank is dus he-le-maal aan te passen aan jouw interieur, waarbij je ook nog kunt kiezen aan welke kant je bijvoorbeeld de longchair of ottomaan wilt hebben.
Bekijk nu alle mogelijkheden van de Indijk Longchair.


 

Amsterdam Loungebank

Onze nieuwste aanwinst!! De Amsterdam Loungebank. Deze gave bank heeft een heerlijk zitcomfort door zijn volumineuze kussens. De bank is verkrijgbaar in meerdere stof (waaronder velvet) en kunstleer bekledingen. De stof en kunstleer soorten zijn beschikbaar in een ruim scala van kleuren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor een felroze bank, een diepblauwe, oranje, groen of misschien wel zilver? Het kan allemaal! Klik hier om alle mogelijkheden en prijzen van de Amsterdam Loungebank te bekijken. 

 

Leusden Hoekbank
Bank met ottomaan en hocker in een groene groene kleur in velvet stof

De Leusden Hoekbank, inmiddels bekend van Social Media en heeft al mee gedaan aan verschillende gave winacties. Deze bank is het oogappeltje, de kers op de taart, de favoriet van vele en nu ook nog eens heel scherp geprijsd! De Hilversum Ottomaan + 2 zits is in de velvet stof Juke Taupe is nu al te verkrijgen voor €1380,-! De bank is hiernaast nog in vele verschillende kleuren en maten te bestellen, neem voor een overzicht een kijkje op de website via deze link: Leusden Hoekbank.