KONINGSDAG GEOPEND!

Oktober woonmaand bij A-Meubel

Oktober woonmaand bij A-Meubel

Het laatste kwartaal van het jaar is aangebroken. De warme zomermaanden maken plaats voor de koude winterdagen die opkomst zijn. De bladeren vallen van de bomen en het begint wat minder warm te worden. Dit betekent dat wij dus ook meer binnenshuis zullen zijn dan buiten in de openlucht. Daarom is de oktober maand uitgeroepen tot de woonmaand. In deze maand gaan velen vooral hun woonkamers anders inrichten of comfortabeler maken. Val jij ook onder de groep die in oktober hun woning of interieur een oppepper zal geven? Dan zal je zeker benieuwd zijn naar de trends die de komende periode heel populair zullen zijn?

comfortabele banken voordeligst bij ameubel

Wij helpen daarbij natuurlijk graag en geven wat meer inlichting over de te verwachten trends binnen de woon wereld. Enkele terugkerende trends die je misschien zelf ook al hebt zien langskomen of ook hebt toegepast in je ruimte zijn zwart als hoofd kleur of accent kleur en inrichten met een minimalistische stijl. Een trend die zeker bijkomt is de Work from Home trend. Daarnaast hebben ook wij grote plannen voor de oktober woonmaand. Wij zullen extra veel leuke winacties houden, op onze gehele website zullen er kortingen tot wel 70% worden aangeboden en wij zullen de leukste artikelen in de opruiming hebben. Je kan gemakkelijk up to date blijven en al deze leuke activiteiten in de gate blijven houden door onze social media paginas te volgen.

zwarte decoratie voordelig bij ameubel

Zwart als hoofd kleur of accent kleur

De kleur zwart past bij vrijwel alles. En kan in vele stijlen worden toegevoegd. Het is de laatste tijd ook heel hip om zwart te gebruiken als hoofd kleur in je ruimte door bijvoorbeeld de grotere meubels in je woning in het zwart toe te voegen. Denk hierbij aan prachtige zwarte meubels en een comfortabele zwarte bank. Het voordeel van zwart is dat deze niet gauw vuil wordt en het geeft je ruimte ook een stoere uitstraling. Maar ook al ben je niet echt een liefhebber van de stoere look, kan je ook goed inrichten met zwart in een chique of zachte ruimte. In dit geval zou je zwart als accent kleur kunnen gebruiken. Dit kan je doen door kleine maar opvallende meubels en decoratie in het zwart toe te voegen aan je ruimte. Een prachtige zwarte plaid op je beige bank, met wat leuke kussens in zwart detail. Of een mooi zwart vloerkleed waar je voeten heerlijk op kunnen rusten.

comfortabele banken voordeligst bij ameubel

Inrichten volgens de minimalistische stijl

De minimalistische stijl staat bekend door het gebruik van zo min mogelijk items. Hierdoor heeft je ruimte altijd een opgeruimde en strakke look. In de minimalistische ruimte is het van belang dat je alleen de meest hoognodige meubels en items hebt staan. De minimalistische stijl kan in elke woonstijl worden toegevoegd, maar past het best in de moderne inrichting.De minimalistische stijl is heel simpel omdat je niet teveel items hoeft te plaatsen. Wel is het belangrijk dat je ruimte er niet kaal en saai uitziet.

De Work from Home Trend

In de afgelopen 2 jaren zijn steeds meer mensen van huis uit gaan werken. Iets dat voorheen onmogelijk leek is nu één van de normaalste zaken aan het worden. Hierdoor is ook de Work From Home interieur trend ontstaan. In deze trend staat zoals de naam het al zegt thuis werken centraal. De woonkamer wordt zodanig ingericht dat je comfortabel thuis achter je laptop of computer aan de slag kunt gaan. Denk hierbij aan een comfortabele fauteuil voor achter je bureau dat in dezelfde stof of soortgelijke stof als je hoekbank komt om het geheel op één lijn te brengen.

 

De oktober woonmaand beloofd een interessante maand te worden, niet alleen voor de interieur fanaten maar voor een ieder die iets wilt toevoegen of veranderen aan de inrichting. Al one leuke akties zullen geregeld via onze social media pagina's geshared worden. Zorg er dus voor dat je ons volgt. Ook op onze website zullen er veel kortingen tot 70% zijn en onze opruimingssite zal boordevol leuke artikelen staan. Neem dus gauw een kijkje of loop langs één van onze winkels om te kunnen genieten van de allergoedkoopste meubels van Nederland en mega veel kortingen.

Volg onze social media kanalen!

A-Meubel.nl Facebookameubel instagramAmeubel TikTokWoonwinkel A-Meubel Pinterest