Tweede Pinksterdag geopend!

Opruiming showroommodellen

Opruiming showroommodellen

 

Ben je opzoek naar opruimingsmodellen die je het liefst al meteen of de volgende dag in huis kunt hebben staan, dan zit je bij A-meubel goed! Wij hebben namelijk diverse showmodellen staan die tegen een kleine prijs direct kunnen worden afgehaald.

Opruimingspagina

Op onze opruimingspagina vindt je verschillende varianten showroommodellen, hierbij kun je denken aan woonkamersets, banken, stoelen, fauteuilseettafels, salontafels en nog veel meer. De opruimingsmodellen zijn direct uit voorraad leverbaar. De meubels zijn vaak de laatste van hun soort en kunnen hierdoor niet worden nabesteld. En hebben zij hiernaast geen garantie. 

Waar kan ik de showroommodellen afhalen?

Je bent van harte welkom om langs te komen in onze showrooms te Amersfoort, Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede. Nijmegen, Tilburg of Zwolle. Hierbij is het handig om eerst onze opruimingspagina raad te plegen voordat je naar een van onze showrooms afreisd,  zodat je weet in welke showroom je jouw favoriete meubel kunt vinden. 

Keuzen online gemaakt, wat nu?

Bel naar een van onze vestigingen om een afspraak in te plannen, natuurlijk kun je hierbij ook zonder afspraak langskomen. Wanneer je een afspraak hebt ingepland worden de meubels in de showroom direct voor je gereed gezet en kun je deze gemakkelijk afrekenen en ophalen uit het filiaal.