Oude stoelen verbouwen tot bijzondere meubels

Oude stoelen verbouwen tot bijzondere meubels

Heeft u nog oude stoelen?

Heeft u nog een oude eetkamerstoel op zolder? Of een setje oude stoelen in de schuur? Waarschijnlijk bent u al een tijdje van plan om die weg te gooien zodra u de kans krijgt. Wacht daar nog maar even mee, want diezelfde oude stoel kunt u hergebruiken voor iets heel anders. De stoel leent zich prima om dienst te doen als kapstok, als opbergplankje of iets anders. Ongeloof wat u kunt doen met een oude houten stoel.

 

Een stoelleuning als kapstok

De leuning van een oude stoel ophangen als kapstok? Dat klinkt gek he! Toch kan het. Door de zitting en voorpoten van de stoel te verwijderen houdt u een bijzonder soort rek over. U kunt er nog voor kiezen om dit te bewerken door het te schuren en opnieuw te lakken. Als u tevreden bent bevestigt u een aantal kledinghaakjes en hangt het aan de muur. Hatsikidee, u heeft een unieke kapstok!

 

De oude stoel als muurversiering

U kunt de stoel ook helemaal uit elkaar halen. De verschillende onderdelen doen het prima als muurversiering. Het ziet eruit alsof er een stoel tegen de muur is gegooid die is blijven plakken. Door de verschillende onderdelen te schilderen verandert u dit kunstwerk in een accessoire dat ook qua kleur goed bij uw interieur past. Door elk onderdeel een andere kleur te geven krijgt u een heel ander effect. Een beetje creativiteit is alles wat u nodig heeft.

 

Een plankje voor uw spulletjes

Onder de poten en met een gehalveerde zitting hangt u de stoel op als hangelement. U krijgt er een handig plankje voor terug. Leuk om wat schilderijtjes of fotolijstjes op te zetten. Of een paar bloempotjes met wat gezellige plantjes erin. Voor u het weet heeft de oude stoel die u weg wilde gooien een nieuw leven gekregen aan de muur van uw huis.

 

Oude stoelen vervangen?

Tja, we verkopen natuurlijk meubels online en in onze filialen. Als u een oude stoel wilt vervangen nodigen we u uit om ons assortiment stoelen door te nemen. Er zit vast ook een stoel voor u bij!

Toch niet zo'n ster in het klussen? Bekijk hier onze volledige woonkamersets zodat u zelf alleen nog de mooiste hoeft uit te kiezen.