KONINGSDAG GEOPEND!

Rechte banken voor elke woonruimte

Rechte banken voor elke woonruimte

 

In steeds meer woonkamers zie je grote bankopstellingen zoals hoekbanken of U-banken. Deze zijn populair omdat je met slechts 1 meubelstuk genoeg zitruimte creëert. Toch is het alternatief van een meer traditionele rechte bank, aangevuld met fauteuils of andere zitmeubels, ook een leuke optie om veel zitplaatsen te bekomen. Bovendien kun je tal van dingen aanvangen met dit soort zithoek die je met 1 enkele hoekbank of u-bank niet kunt doen.

2 zits en 2.5 zits banken

Een zithoek die is samengesteld uit verschillende elementen biedt je meer vrijheid op gebied van het stylen van je woning. Zo kun je spelen met het combineren van zitmeubels in verschillende kleuren, materiaalsoorten of zelfs uiteenlopende stijlen.

Uiteraard heb je ook de vrijheid om met de opstelling van je zithoek te spelen, Je kunt je rechte bank zo compact of ruim als je maar wil maken. Een 2 zits bank is een knusse opstelling, ideaal voor een gezellig sfeer te verkrijgen in je leefruimte. Als je echter meer dan 2 zitplaatsen nodig hebt, kun je een bankstel met 2 banken aanschaffen. Dit is een populaire keuze omdat je de banken ten opzichte van elkaar kunt laten staan zoals jij het maar wenst, in een L vorm, recht tegenover elkaar of eender welke andere opstelling die bij de ruimtelijke indeling van je woonkamer past. Voor nog net iets luxueuzere zitplekken kun je een of allebei de banken als 2.5 zits bank in plaats van 2 zits banken laten uitvoeren. Deze geven je net wat meer relaxruimte.

3 zits banken

Een 3 zits bank valt dan weer beter te combineren met een fauteuil of een loveseat, wat eigenlijk een extra ruime fauteuil is. Een bank met 3 zitplaatsen biedt voor de meeste huishoudens genoeg plek maar het bijft natuurlijk zowel leuk als handig om de bank met een fauteuil te complementeren.

Bankstel Julianadorp voordelig bij A-Meubel

4 zits banken

Een 4 zits bank is ideaal voor een langwerpige ruimte. Je kan ze tegen de muur zetten of in het midden van de ruimte om als een soort verdeler van de kamer te dienen. De lange vorm van de bank kan als het ware gebruikt worden als een laag muurtje tussen de zitruimte van de woonkamer en de zijde van de kamer die eigenlijk meer als een gang dient. 4 zits banken hebben in het algemeen geen nood aan aangevuld te worden met een ander zitmeubel, maar de keuze is natuurlijk volledig aan jou om dit eventueel wel te doen

Rechte banken bij A-Meubel

Op zoek naar een mooie rechte bank die veelzijdig in je wooninrichting zal zijn? Kijk dan snel eens op onze webshop of kom langs in één van onze goedkope woonwinkels waar onze specialisten je met plezier advies voor jouw keuze van bank geven. Bovendien biedt A-Meubel altijd de laagste prijsgarantie, zo ben je zeker dat je jouw bank nergens voordeliger vindt!

Bankstel Purmerend voordelig bij A-Meubel