Relaxbanken voor extra comfort!

Relaxbanken voor extra comfort!

Bij het kiezen van een bankstel is het eerste waar men aan denkt altijd het zitcomfort. Is de bank zacht, comfortabel en biedt die vooral voldoende steun? Om jou als koper zoveel mogelijk gemak te bieden worden er steeds meer relaxbanken gemaakt. Maar wat is een relaxbank precies en wat heb je daaraan? Een relaxbank is een bank met de mogelijkheid om de rugsteun, voetsteun en in sommige gevallen zelfs de hoofdsteun handmatig of met een elektrische bediening aan te passen voor meer comfort. Zo kan je elk onderdeel van de relaxbank apart aanpassen, totdat je de ideale stand hebt gevonden voor ultiem zitgemak.

Welke mogelijkheden biedt een relaxbank?

 

Een ieder heeft een eigen keus en smaak als het gaat om comfortabel zitten. Daarom worden er relaxbanken met verschillende relaxfuncties en mogelijkheden gemaakt. Zo kunnen bij de meeste relaxbanken de verschillende relaxstanden afzonderlijk aangepast of bediend worden en heeft elke zitvlak een eigen optie. Een goed voorbeeld van zo een bank is onze topper Harderwijk Ottomaan.

De één vindt het heerlijk om met de benen omhoog te zitten, de ander ligt het liefst zo ver als mogelijk achterover. A-Meubel biedt natuurlijk verschillende relaxbanken en je kan dus makkelijk een keus maken naar wens. Relaxbanken waar alleen de rugleuning kan worden aangepast, relaxbanken met een verstelbaar voetendeel of hoofdsteun maar ook relaxbanken met een combinatie van verschillende functies. 

 

Voor elke persoon een aanbod. Een favoriete bank waarbij je kan kiezen voor alleen een hoofdsteun of een hoofdsteun in combinatie met een relaxfunctie is de Marle Ottomaan.

Hoe kies je een relaxbank uit?

Zoals hierboven uitgelegd, zijn er verschillende relaxfuncties. Het is dus belangrijk bij het uitkiezen van een relaxbank om na te gaan welke functie(s) je niet kan missen en welke je niet per se nodig hebt. Ook zal je moeten nagaan welke relaxbank het best past in jouw interieur. Natuurlijk zijn er relaxbanken in verschillende stijlen, van modern tot industrieel. Voor elke smaak en stijl is er wel een relaxbank te vinden. Heb je deze twee keuzes gemaakt? Dan valt er nog na te gaan in welk type stof je jouw bank het liefst bekleed wilt hebben. Ook zijn er relaxbanken in diverse stoffen en kleuren verkrijgbaar. Liefhebber van leer, velvet of stof? Bij A-Meubel vind je gegarandeerd een perfecte relaxbank in jouw gewenste stof en kleur voor een voordelige prijs. Kom daarom gerust langs in één van onze winkels om jouw nieuwe relaxbank uit te kiezen. Onze ervaren meubelspecialisten staan altijd voor je klaar en kunnen je het best adviseren wat voor jou de juiste bank is.

U bank Marle