KONINGSDAG GEOPEND!

Salontafel design

Salontafel design

A-Meubel heeft het mooiste design salontafels

Design is een breed begrip en ook voor salontafels zijn er diverse design mogelijkheden. Deze salontafels zijn erg functioneel en daarnaast tot in de kleinste details afgewerkt. Met name in een modern interieur komt een design salontafel goed tot zijn recht. De vorm is vaak strak en helder en daarom fungeert het ook regelmatig als blikvanger in de zithoek. De ontwerpen zijn allemaal gebaseerd op functionaliteit, want als er een meubel is dat u veel gebruikt is het de salontafel wel. A-Meubel heeft voor u de mooiste exemplaren geselecteerd en levert ze inclusief laagste prijs garantie!

Mooie salontafels en bijzettafels van By-boo

 

Meubels combineren met uw salontafel

Design of niet, onze salontafels zijn prima te combineren met andere meubels. Ook meubels in andere stijlen combineert u makkelijk met het design van deze tafels. Bijvoorbeeld een klassiek bankstel of een fauteuil in natuurlijke kleuren staat prachtig bij deze salontafels. Het design zorgt voor een verfrissend effect voor de uitstraling van de woonkamer. Uw zithoek krijgt hierdoor een bijzondere sfeer.

 

Blikvanger in uw huiskamer

De design salontafels zijn stuk voor stuk ontworpen door ontwerpers die weten wat belangrijk is bij een salontafel. Design, maar ook functionaliteit, zijn cruciaal. U wilt natuurlijk een meubel die makkelijk is, de juiste hoogte heeft en die past bij uw interieur. Deze tafels zijn een heuse blikvanger in de zithoek. Een lust voor het oog waar u nog lang plezier van heeft.

Bekijk hier ons assortiment complete woonkamersets

 

Mooie materialen

De design salontafels uit het assortiment van A-Meubel zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. De tafels kunnen tegen een stootje en zijn prima schoon te maken. Ze worden onder andere gemaakt van hout, metaal en glas. Ook voor uw interieur hebben we een perfecte variant.

 

Gegarandeerd de laagste prijs

A-Meubel heeft de laagste prijs garantie. Kortom, ziet u uw design salontafel ergens anders voor minder geld?

Dan betalen we u het verschil terug. U koopt een salontafel voor de beste prijs bij A-Meubel.

Bekijk hier ons actuele assortiment salontafels