Salontafel Glas

Salontafel Glas

 

De glazen salontafel

Bij een salontafel van glas denkt u waarschijnlijk al snel aan een modern interieur. Hoewel de meeste glazen tafels inderdaad zijn ontworpen voor de moderne inrichting, past een salontafel van glas ook prima in een wat klassiekere huiskamer. Vooral de modellen waarbij het glas is gecombineerd met andere materialen zijn hiervoor geschikt. Bij A-Meubel koopt u gegarandeerd de voordeligste. En we bezorgen uw glazen salontafel in heel Nederland!

 

Elegante uitstraling

De glazen salontafel ziet er elegant uit. Glas is een natuurproduct met een chique uitstraling. Mooi helder glas of juist getint glas geeft een bepaalde sfeer mee aan elke zithoek. Als er bijvoorbeeld een mooi vloerkleed onder de salontafel ligt, ziet u dit door het glas heen. De inrichting van uw huiskamer komt tot leven met een deze tafels.

 

Salontafel van glas: functioneel en praktisch

Met een vochtige doek maakt u een glazen salontafel binnen no time weer schoon. Een ongelukje met hapjes of drankjes is dus snel weer opgeruimd. Daarom is het dus ook ideaal als u kinderen heeft. Iedereen in het gezin maakt graag gebruik van een hygiënische tafel. Glas is makkelijk schoon te houden en dus een perfect materiaal voor de salontafel.

Bekijk hier ons assortiment salontafels

 

Glas of glas gecombineerd met andere materialen

Het geharde glas van de salontafel is zeer sterk en veilig. Ook in combinatie met andere materialen is glas een geschikt materiaal. Het is stevig, makkelijk schoon te maken en het ziet er goed uit. Een strakke tafel die helemaal van glas is gemaakt doet het vaak goed in het moderne interieur. Glas gecombineerd met andere materialen is eerder wat klassieker. De salontafel van glas past in elk interieur.

Bekijk ook onze volledig samengestelde woonkamersets.