KONINGSDAG GEOPEND!

Sensationeel ribstof | Een blijvende trend!

Sensationeel ribstof | Een blijvende trend!

.

Ribstof iets voor u?

De Almere bank in ribstof

Ribstof is ideaal voor uw zitmeubels. Het is een zeer sterke en stevige stof die niet snel slijt. Hierdoor is de stof erg geschikt voor gezinnen die veel op de bank loungen. De keuze voor een ribstof bank zorgt dan ook voor een meubel die tegen een stootje kan. De stof heeft een zachte "feel" en is hierdoor zeer comfortabel om op te zitten. De verticale lijnen zorgen voor een effect dat in vele interieurstijlen goed kan passen. Het ontstaan van een zeer kleine verandering in de kleur van ribstof, op het moment dat je over de bank heen strijkt, geeft een zeer apart speels effect.

Ribstof en Hout

De vele lijnen geven de bank een vintage look. Hierdoor past het meubel perfect in een landelijk interieur. Een houten vloer kan hierbij een mooi contrast geven. Dit doordat de nerven in het hout, die meegaand of zelfs contrasterend kunnen zijn, tegen de strakke lijnen van de ribstof bank in gaan. Ook de toevoeging van een houten salontafel en het gebruik van een mooi vloerkleed zorgt ervoor dat de bank extra mooi uitkomt. 

Ribstof matchen met..

Ribstof kan in vele interieurstijlen zeer mooi staan. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een lichtgrijze of lichtbruine bank voor een sfeervolle uitstraling. Een donkerdere ribstof laat de bank juist zeer klassiek en netjes overkomen. Dit is natuurlijk ook zo voor de ribstof zelf. Een dunnere rib zit dichter bij elkaar en is hierdoor klassiek en stijlvol. Een brede rib is daarentegen juist erg mooi in een industriële inrichting. De brede rib geeft een bank een stoere look en springt hierdoor direct in het oog.

Sierkussens

De medium rib kan eigenlijk in vrijwel elke interieur stijl worden geplaatst en komt extra mooi uit door het gebruik van veel sierkussens. Deze sierkussen in dezelfde stof als het ribstof zitmeubel transformeren de bank tot een echte eyecatcher.

Het gebruik van een sierlijke naad afwerking kan de bank nog een extra speciale aanblik geven. 

​Bekijk hier ons assortiment aan Ribstof Loungebanken.