KONINGSDAG GEOPEND!

Stereo meubel

Stereo meubel

 

Berg je apparatuur op in een mooi stereo meubel

Een stereomeubel is een stijlvolle opberger voor al je geluidsapparatuur. Alle apparaten staan bij elkaar geordend in een stofvrij meubel en hebben toch voldoende ruimte om gekoeld te worden. Sommige modellen bieden ook ruimte voor het opbergen van cd's of dvd's. Of u nou met of zonder deurtjes wilt, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Hoe dan ook, bij A-Meubel slaagt u altijd. We hebben ruime keus als het aankomt op stereomeubels. Daarnaast hebben wij onze laagste prijs garantie. Voor een goedkoop stereomeubel zit u dus goed bij A-Meubel!

 

Deurtjes voor extra bescherming

Een stereomeubel met deurtjes biedt extra bescherming aan uw apparatuur. Er komt minder stof in de buurt van uw versterker en toebehoren. En ook bijvoorbeeld kinderen of huisdieren kunnen niet per ongeluk tegen uw stereo aanlopen of vallen. In veel gevallen zijn de deurtjes van veiligheidsglas. Dit materiaal is erg stevig en u kunt uw apparatuur blijven bedienen met de afstandbediening.

Bekijk hier ons assortiment vitrinekasten

 

Meubels in alle maten en kleuren

Wilt u een bescheiden stereomeubel om uw geluidsapparatuur in op te bergen? Of heeft u een uitgebreide installatie en wilt u ook uw televisie op het meubel kwijt kunnen? Voor al uw wensen heeft A-Meubel een geschikt meubel. Onze meubels zijn gemaakt van diverse materialen, dus ook qua uitstraling heeft u een uitgebreide keuze. Ook voor uw interieur hebben we een passend stereomeubel.

 

Veilig opbergen

In het stereomeubel staat al uw stereoapparatuur veilig opgeborgen. De kans op ongelukken of kleine krassen op uw apparatuur is veel kleiner. De spullen staan namelijk in een stevig meubel. Als u een stereomeubel met deurtjes heeft kan er helemaal weinig gebeuren. Ook stof krijgt minder kans om zich te nestelen op uw apparatuur. Het meubel houdt uw stereo in topconditie.

Bekijk hier ons volledige assortiment kasten