Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Trend alert: Ribstof banken!

Trend alert: Ribstof banken!

Trend alert: Ribstof banken!

Ben jij op zoek naar de perfecte ribstof bank? Laat je inspireren door deze lijst aan A-meubel ribbanken en wordt net als ons verliefd op de stoere vintage ribstof! 
Ga je voor gewaagd limegroen, diep donkerblauw of misschien voor een fris wit/zilveren look? Het kan allemaal! De ribstoffen kun je vinden onder de namen: Sztruks, Metropolis, Capri en Ritz.

 


De Venlo bank

De Venlo bank is een heerlijke knusse plofbank waar je uren op kunt relaxen. Deze bank is verkrijgbaar in meerdere opstellingen en natuurlijk in onze favoriete ribstoffen! Bestel hem nu in ribstof vanaf € 495,-! Link naar Venlo bank.
  De Lelystad Longchair

De Lelystad Longchair is het oogappeltje van iedereen. De bank heeft een heerlijk grote longchair om lang uit op onderuit te kunnen hangen en is verkrijgbaar met een ruime ottomaan (mocht je een extra zitplaats aan de bank toe willen voegen). Nu verkrijgbaar in ribstof vanaf € 695,-. Link naar Lelystad bank.
 

 


Almere Ottomaan

De Almere Ottomaan is een van onze best sellers! Een knusse moderne bank die door de ribstof een wat klassiekere uitstraling krijgt. Deze bank is te bestellen in een tal van opstellingen, waaronder een compacte 2, 2,5 of 3-zits bank, met longchair, ottomaan en als hoekbank (uit te breiden met longchair). De bank is als 2-zits + Ottomaan(mini) verkrijgbaar in ribstof voor € 1.150,-. Link naar Almere bank.

 Terheijden Ottomaan

De Terheijden Ottomaan is de ultieme loungebank! Deze bank heeft ruime zitplaatsen en is verkrijgbaar van een kleine fauteuil of 2-zits bank tot een grote royale hoekbank. De bank is dus helemaal aan te passen naar jouw woonkamer en wens. De 2-zits + ottomaan bank is in ribstof te bestellen voor € 950,-. Link naar Terheijden bank.
  

Oudenbosch Loungebank

De Oudenbosch Loungebank is een echte thuiskomer. Deze heerlijke bank nodigt ieder uit om eens lekker onder uit te zakken en te genieten van een fijne filmavond of een gezellige avond met vrienden op de bank. De loungebank is verkrijgbaar in diverse opstellingen en is in onze favoriete ribstof in de opstelling 2-zits + Ottomaanal te bestellen voor € 950,-!  Link naar Oudenbosch bank.
 

 
*Veel van onze banken zijn, ondanks dat zij niet op de foto staan met ribstof, wel te verkrijgen in deze mooie stof variant. Klik bij het zoeken naar jouw perfecte bank op de blauwe button (kies een kleur en bestel) nadat je jouw gewenste afmeting hebt aangegeven. Hierdoor kom je in een scherm met alle mogelijke stofsoorten waar jouw favoriete bank in is te bestellen.