Trend alert: Ribstof banken!

Trend alert: Ribstof banken!

Trend alert: Ribstof banken!

Ben jij op zoek naar de perfecte ribstof bank? Laat je inspireren door deze lijst aan A-meubel ribstof banken en wordt net als ons verliefd op de stoere vintage ribstof! 
Ga je voor gewaagd limegroen, diep donkerblauw of misschien voor een fris wit/zilveren look? Het kan allemaal! De ribstoffen kun je vinden onder de namen: Sztruks, Metropolis, Capri en Ritz.

 

Ribstof 3-zits in bruine kleur
De Venlo bank

De Venlo bank is een heerlijke knusse plofbank waar je uren op kunt relaxen. Deze bank is verkrijgbaar in meerdere opstellingen en natuurlijk in onze favoriete ribstoffen! Bestel hem nu in ribstof. Bekijk hier de Venlo bank.
  

Ribstof hoekbank in grijze kleurDe Leiden Longchair

De Leiden Longchair is het oogappeltje van iedereen. De bank heeft een heerlijk grote longchair om lang uit op onderuit te kunnen hangen en is verkrijgbaar met een ruime ottomaan (mocht je een extra zitplaats aan de bank toe willen voegen). Nu verkrijgbaar in ribstof. Bekijk snel de Leiden bank.
 

 

ribstof loungebank in beige stof


Almere Ottomaan

De Almere Ottomaan is een van onze best sellers! Een knusse moderne bank die door de ribstof een wat klassiekere uitstraling krijgt. Deze bank is te bestellen in een tal van opstellingen, waaronder een compacte 2, 2,5 of 3-zits bank, met longchair, ottomaan en als hoekbank (uit te breiden met longchair). De bank is als 2-zits + Ottomaan(mini) verkrijgbaar in ribstof. Klik hier voor de Almere bank.

 

Catrijp loungebank in beige ribstofIJsselstein Hoekbank

De Culemborg Ottomaan is de ultieme loungebank! Deze bank heeft ruime zitplaatsen en is verkrijgbaar van een kleine fauteuil of 2-zits bank tot een grote royale hoekbank. De bank is dus helemaal aan te passen naar jouw woonkamer en wens. De 2-zits + ottomaan bank is in ribstof te bestellen. Hier vind je meer informatie over de IJsselstein bank.
  

 *Veel van onze banken zijn, ondanks dat zij niet op de foto staan met ribstof, wel te verkrijgen in deze mooie stof variant. Klik bij het zoeken naar jouw perfecte bank op de oranje button (kies een kleur en bestel) nadat je jouw gewenste afmeting hebt aangegeven. Hierdoor kom je in een scherm met alle mogelijke stofsoorten waar jouw favoriete bank in is te bestellen.