KONINGSDAG GEOPEND!

Velvet, ribstof of leer?

Velvet, ribstof of leer?

Welke bank kies jij?

Bij A-meubel kun je de meeste banken en soms ook stoelen helemaal aanpassen naar jouw smaak door de keuze uit verschillende opstellingen en stofsoorten.
De stoffen die je volgens de laatste woontrends van 2019 in huis moet hebben zijn o.a. velvet, ribstof en natuurlijk leer of lederlook! 

 

Ben jij al een velvet fan?
 

De trend was al enige tijd aanwezig, maar breekt nu echt door! De zachte fluweel stoffen zijn te zien op bankstellen, stoelen en fauteuils en kunnen heel eenvoudig worden gestyled met verschillende woonstijlen. Een velvet meubel brengt niet alleen een hoog aaibaarheid factor met zich mee, het is ook nog eens een waar style statement! Ook zijn de velours stoffen goed te combineren met verschillende materialen en geven zorgen ze geheid voor een warme sfeer. Ben jij al velvet fan?  Neem dan eens een kijkje bij onze velvet bankstel de Hilversum Ottomaan of ga voor een gave fauteuil zoals de William.
 

Retro in ribstof!

 
Ribstof is tegenwoordig ook erg gewild binnen de woonkamer styling
en dat snappen wij helemaal bij A-meubel! 
Wie wil er nou niet zo’n gave ribstof bank of stoel? Deze stof zorgt naast een retro look ook
voor een fijn warm interieur en voelt ook nog eens fantastisch aan. “It’s all about comfort these days!”
Krijg jij nu ook al helemaal vlinders in je buik bij de gedachte aan zo’n stoere ribstof bank?
Neem dan snel een kijkje bij onze ribstof bestseller, de Lelystad Longchair! 

 

Liefde voor leer?

Leder kan worden gecombineerd met zo ontzettend veel verschillende stijlen. Ga je voor modern, industrieel, landelijk, het maakt niet uit! Leder past overal tussen. Dit materiaal is kwalitatief erg sterk en gaat gegarandeerd jaren met je mee. Een leren bank of stoel heeft wel wat meer onderhoud nodig dan een stoffen exemplaar, maar biedt over het algemeen toch vaak een royaler zitcomfort.