Verschillende doelen van een vloerkleed

Verschillende doelen van een vloerkleed

Vloerkleden hebben verschillende doeleinden en veel mensen hebben dan ook één of meerdere vloerkleden in hun woning om verschillende redenen. De één heeft het als decoratie stuk, de ander voor geluidsisolatie en weer een derde als vloerbescherming. Wanneer voeg je een vloerkleed toe? waar en hoe stijl je hem voor het beste resultaat? Wij geven wat meer informatie hierover in deze blog.

Vloerkleed Alix

Opvullen van je ruimte

Heb je het gevoel dat je ruimte er leeg bij staat ook al heb je genoeg meubels of misschien geen ruimte meer voor extra meubels? Hier komt een vloerkleed uitstekend van pas. Doordat een vloerkleed vaak een groot oppervlak van je vloer bedekt geeft het ook aanvulling aan je inrichting. Je kamer lijkt meteen minder leeg met de komst van een mooi vloerkleed.

Vloerkleed rox rond

Geluid en warmte

Wil je dat geluid minder doorklinkt in je ruimte? Dan kan je het best een dik vloerkleed plaatsen op je vloer. Dit is heel handig als je in een flatgebouw woont en anderen boven of onder je wonen. Een vloerkleed heeft een geluiddempende werking en ook het behouden van warmte is een voordeel voor het hebben van een voordelig vloerkleed in huis.

Rond vloerkleed

Sfeer en decor

De tegenwoordig zeer populaire reden voor het hebben van een vloerkleed is ongetwijfeld het toevoegen van sfeer en het vloerkleed gebruiken als extra decoratie. Vloerkleden in prachtige kleuren, vormen en patronen zijn daarom ook heel erg trendy en er is voor vrijwel elke smaak en stijl een perfect passend vloerkleed te vinden in onze goedkope woonwinkel. Als je nou een vloerkleed wilt met leuke patronen, of een beer zachte stof. Wij bieden een ruim assortiment tegen de laagste prijs.

Beige vloerkleed

Diverse vloerkleden verkrijgbaar

Het maakt nou niet uit waar jij jouw vloerkleed voor zal gebruiken, er zijn natuurlijk ook heel veel vloerkleden die meerdere doeleinden hebben. Zo haal je met één vloerkleed meteen een multifunctioneel item in huis. Je kan bijvoorbeeld het prachtig Ibiza vloerkleed gebruiken voor het dempen van geluid dankzij de dikte van het vloerkleed, de zachte stof zorgt voor extra warmte en de leuke kleuren brengen sfeer in huis.

vloerkleed

Vloerkleed kopen

Kom gauw langs onze ruime showrooms of neem een kijkje in onze webshop naar het ruim assortiment aan goedkope vloerkleden en sla je slag. Onze ervaren specialisten staan klaar om jou te assisteren met het uitkiezen van het juiste vloerkleed.