Verschillende soorten eetkamerstoelen

Verschillende soorten eetkamerstoelen

Vaak wordt er goed nagedacht over het inrichten van de woonkamer. Dit is vanzelfsprekend aangezien we er vaak urenlang zitten. We willen best wel een gezellig hoekje waar we op de bank kunnen relaxen en tv kijken. Maar rond de eettafel wordt er meestal ook best veel tijd gespendeerd, dus een mooie en gezellige eethoek zou eigenlijk even belangrijk moeten zijn!

Een bank die er mooi uitziet en comfortabel zit is onmisbaar in de woonruimte, en dit kan ook gezegd worden over eetkamerstoelen aan de eettafel. Er zijn tal van opties qua designs en kleuren voor eetkamerstoelen, dus je vind zeker en vast stoelen die exact naar je smaak zijn.

Kuipstoelen

Kuipstoelen zijn zoals de naam al verraad gevormd als een kuipje. Door deze vorm zitten ze erg comfortabel. Deze stoelen hebben vaak een simpel en gestroomlijnd design, aangezien het zitvlak en de rugleuning uit 1 deel zijn gemaakt. Dit soort stoelen past dus perfect in een modern interieur.

Stoelen met armleuning

Als je graag wat meer ondersteuning hebt dan zijn stoelen met armleuning jouw beste keuze. Dit type stoelen is niet enkel ideaal voor in de eetruimte maar ook als je een zaak met een wachtruimte hebt.

Stoelen met wieltjes

Stoelen die wieltjes hebben worden meestal geassocieerd met kantoorruimtes. Daar komen ze uiteraard zeker tot hun recht, maar ze zijn ook handig om in huis te hebben. In de eethoek zorgen stoelen met wieltjes voor extra mobiliteit, alsook in je bureauruimte thuis.

Eetkamerstoelen met wieltjes bij A-Meubel

Barkrukken

Barkrukken zijn perfect voor als je een aanrechttafel of een keukeneiland waar je aan kunt ontbijten hebt. Ze zien er dankzij hun hoge poten ook gewoon heel leuk uit.

Ruby barstoel

Eetkamerbanken

Eetkamerbanken zijn ideaal voor grotere gezinnen. Ze zien er bovendien ook erg uniek uit en zorgen voor gezelligheid aan tafel.

Betaalbare eetkamerstoelen bij A-Meubel

Kom gauw eens langs in één van onze goedkope woonwinkels waar onze verkopers je met plezier advies geven over de verschillende types eetkamerstoelen, of kijk snel op onze webshop. Bij A-Meubel bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze volledige collectie aan!