Vervolledig je interieur met een hoektafel

Vervolledig je interieur met een hoektafel

Heb je een lege hoek in je ruimte die maar kaal aanvoelt maar weet je er niet wat gedaan mee? Ga dan voor een leuke hoektafel. Deze tafeltjes zijn compact, handig en veelzijdig, wat meer valt er te wensen? Met een hoektafeltje maak je van eender welke ongebruikte hoek in je woning een sfeervol plekje door er accessoires zoals vazen, beeldjes, bloemen of fotokaders op te plaatsen.

 

Industriële hoektafels

De industriële stijl leent zich uitermate goed aan hoektafels. De meubels zijn redelijk klein, en door het simpele maar robuuste design van industriële hoektafels ben je zeker dat de hoektafels een praktische vormgeving hebben en een stoere touch aan je inrichting geven.

 

Brocante hoektafels

Ook brocante hoektafels zijn erg populair. Deze stijl is zo goed als het tegenovergestelde van een industriële look maar is ook precies om die reden erg in trek. Brocante hoektafels doen denken aan de oorspronkelijke, antieke hoektafels toen deze gebruikt begonnen te worden, en voegen naast een vleugje nostalgie ook sierlijkheid toe aan je interieur.

 

Eiken hoektafels

Hoektafeltjes zijn verkrijgbaar in diverse materialen maar hout blijft uiteraard het meest populair. Vooral eiken hoektafels zijn erg begeerd. Of je nu wit geverfd eikenhout of natuurlijk eikenhout waarbij de houtnerfstructuur zichtbaar is verkiest, je vindt sowieso waar je naar op zoek bent als je een eiken hoektafel wilt.

 

Hoektafels voor de laagste prijs

Ook voor hoektafels geldt altijd de laagste prijsgarantie van A-Meubel. Aarzel dus niet om eens langs te komen om onze collectie hoektafels en andere kleinmeubels te bekijken in één van onze 11 woonwinkels in Nederland.