Vlekkeloos wit: inrichten met witte meubels

Vlekkeloos wit: inrichten met witte meubels

Aan de slag in een witte woonruimte. Wit in je huis toevoegen kan op een aantal manieren. Doordat er verschillende tinten wit zijn is het wel belangrijk dat je je aan enkele basispunten houdt om ervoor te zorgen dat je witte inrichting een gezellige sfeer heeft.

Witte tinten

Witte meubels komen in verschillende tinten. Zo heb je witte banken in spierwit of gebroken wit. Het is wel belangrijk dat je erop let dat je witte meubels goed bij elkaar passen. Wil je geen spierwitte ruimte, dan kan je altijd gaan voor wit in combinatie met een andere kleur. Want zeg nou eens zelf bij wit past vrijwel iedere kleur.

Woonkamerset Apeldoorn

Witte woonkamermeubels

Witte woonkamers ogen heel erg chique en modern. Kijk maar eens naar onze witte Apeldoorn woonkamerset. Deze meubelset geeft je ruimte gegarandeerd een stijlvolle look en mocht je geen fan zijn van een totale witte ruimte dan kan je bijvoorbeeld je witte eettafel ook nog eens heel goed combineren met eetkamerstoelen, tafeldecoratie of een vloerkleed in een andere passende kleur zoals grijs, marmer of beige.

U-bank Berlicum

Witte banken

Ben je wat huiverig over het aanschaffen van een witte bank omdat deze misschien heel snel vuil zal worden? Dan kan je gaan voor een bank in gebroken wit. Ook kan je jouw witte bank met veel kussens en dekens versieren in verschillende witte stoffen met diverse tinten en patronen. Zo zorg je ervoor dat je witte inrichting spannend en speels blijft. Een witte bank komt namelijk heel goed tot uiting als die omringd is door meubels in een andere tint of met leuke patronen zoals een prachtig gestreepte vloerkleed. Voeg nog een witte salontafel toe en je interieur is compleet! 3 luik fotoprint wit paard

Witte decoratie

Heb je geen witte muren maar wil je zoveel als mogelijk witte accenten toevoegen aan je ruimte? Dan is er geen betere manier om dit te doen dan met witte woondecoratie. Een prachtige witte tafellamp of witte kaarsenhouders staan heel mooi op een salontafel. Aan de muur kan een zwart wit schilderij of muur decoratie worden ophangen voor wat extra wit accenten. Onze goedkope schilderijen van witte paarden zouden heel gaaf staan in een witte ruimte, geen fan van paarden of dieren, dan kan je natuurlijk ook gaan voor een abstract hangwerk zoals de stralend witte Tazi wanddecoratie.

Witte meubels goedkoop kopen

In onze goedkope woonwinkel bieden wij heel veel producten waar je mee aan de slag kan om jouw witte inrichting helemaal compleet te maken.