Voeg kleur toe aan jouw interieur

Voeg kleur toe aan jouw interieur

 

Het kiezen van de juiste interieurstijl kan lastig zijn en daarom kiezen veel mensen vaak voor een neutrale, veilige kleur. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar af en toe mogen we best wat kleur aan ons leven toevoegen. Wij leggen je uit hoe je op verschillende manieren kleur kunt toevoegen in je interieur!

Experimenteren met sierkussens.

Kussens zijn de ideale manier om te beginnen. Het is gemakkelijk te vervangen en te combineren. Het is ook relatief goedkoop om ermee te experimenteren. Je kunt bijvoorbeeld de Bilo kussen aanschaffen voor de zomer of de Rox kussen, een heerlijke zachte kussen voor de wintertijden. Zo is het leuk om af te wisselen per seizoen.

Kussens op een bank

 

Accessoires vervangen, meubels laten staan!

Heb jij meubels staan in neutrale kleuren? Dan kun je kleur toevoegen met verschillende soorten accessoires. Dit kan van alles zijn: van gekleurde fotolijsten, tot een gekleurd stoel, bijzettafel of lamp.

Vloerkleed

Een vloerkleed kan een woonkamer helemaal afmaken. Ben jij geen fan van een opvallende, gekleurde bank dan is een gekleurd vloerkleed ideaal! Kies je voor een effen vloerkleed of juist een vloerkleed met print? Je kunt de Vloerkleed Panama in de kleur goudgeel, makkelijk combineren met de Leiden Loungebank! Gaat je voorkeur uit naar een vloerkleed met print, dan is de vloerkleed Rox een aanrader.

Grijze bank met vloerkleed

 

Eyecatcher:

Je kunt ook kiezen voor één grote verandering. Een mooie, gekleurd bankstel. Hou je van kleur? Kies dan voor de Vogue bank. Je kunt de bank gebruiken voor elk seizoen! Wil je liever geen bank met een felle kleur? Kijk dan naar een grijze of antraciet bank. Grijs kun je makkelijk combineren met prachtige accessoires.

 

 

Schilderijen

Je hoeft niet gelijk te denken aan dure kunst! Tegenwoordig kun je leuke schilderijen en fotoprints

shoppen.