KONINGSDAG GEOPEND!

Voor een prikkie!

Voor een prikkie!

Voor een prikkie!


Toe aan een nieuwe woonkamer, maar wil je hierbij niet duizenden euro’s kwijt zijn? Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte meubels en heb je ze tot nu toe nog niet kunnen vinden?  Lees dan vooral verder en bekijk onze meest voordelige woonkamer sets! Bij A-Meubel hebben we namelijk meubels voor elk budget. 
 

Moderne woonkamer set met wit/marmer meubels
1. Woonkamer set Marknesse
 

Deze woonkamer collectie bestaat uit prachtige hoogglans meubels en is verkrijgbaar in de kleurcombinaties Wit/Marmer en Wit. De set bestaat uit een dressoir, een salontafel, een eettafel en een tv-meubel. De set heeft een moderne luxe uitstraling door haar strakke lijnenspel en is aan te vullen met een mooie vitrinekast, kolomkast en een fraaie spiegel. Klik op deze link voor meer informatie.

 

Landelijke woonkamer set met eettafel, dressoir en buffetkast
2. Woonkamer set IJzendijke

Woonkamer set IJzendijke is een bijzondere verschijning en valt meteen op door het design. De meubels hebben een industriele uitstraling door de gerecyclede houtlook en grafiet grijze vlakken. Deze woonkamer set bestaat uit 4 delen. Klik op deze link voor meer informatie.

 

Moderne woonkamer set met wit/marmer meubels
3. Woonkamer set Giethoorn 

De woonkamerset Giethoorn Marmer Wit is een stijlvolle set voor een eigentijdse inrichting van uw woonkamer. De meubels zijn makkelijk te combineren met een modern bankstel in een opvallende kleur en leuke bijpassende accessoires. Deze meubel set bestaat uit een mooie eettafel, salontafel, royaal dressoir en tv-kast. De set is verkrijgbaar in de kleur combinatie Wit/Marmer en is uit te breiden met een bijpassende vitrine en kolomkast.  Klik op deze link voor meer informatie.