Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Voor een prikkie!

Voor een prikkie!

Voor een prikkie!


Toe aan een nieuwe woonkamer, maar wil je hierbij niet duizenden euro’s kwijt zijn? Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte meubels en heb je ze tot nu toe nog niet kunnen vinden?  Lees dan vooral verder en bekijk onze meest voordelige woonkamer sets!


 


1. Woonkamer set Gouda
€ 685,-

Woonkamer set Gouda is een sfeervolle houtlook woonkamer set afgewerkt in de kleur Praline. De meubels binnen deze collectie zijn fris, modern en super voordelig! Je hebt deze 4-delige set namelijk nu al in huis voor € 685,-! Klik op deze link voor meer informatie.

 


2. Woonkamer set Marknesse
€ 865,-

Deze woonkamer collectie bestaat uit prachtige hoogglans meubels en is verkrijgbaar in de kleurcombinaties Wit/Grijs, Zwart/Wit en Wit. De set heeft een moderne luxe uitstraling door haar strakke lijnenspel en is aan te vullen met een mooie vitrinekast, kolomkast en een fraaie spiegel. Deze 4-delige set is verkrijgbaar voor € 865,-! Klik op deze link voor meer informatie.

 


3. Woonkamer set Malden € 895,-

Woonkamer set Malden is een bijzondere verschijning. De meubels hebben een landelijke uitstraling door de licht Pinewood panelen en tafelpoten. De woonkamer set krijgt alleen een moderne twist door de stoere leisteen kleurige bladen en de X-poot eet en salontafel. Deze woonkamer set bestaat uit 4 delen en is te koop voor € 895,-! Klik op deze link voor meer informatie.

 


4. Woonkamer set Giethoorn € 895,-

Deze meubel set bestaat uit een mooie eettafel, salontafel, royaal dressoir en tv-kast. De set is verkrijgbaar in de kleur combinaties Wit/Marmer en Marmer en is uit te breiden met een bijpassende vitrine en kolomkast. De set is nu te bestellen voor € 895,-! Klik op deze link voor meer informatie.


 


5. Woonkamer set Creil € 995,-

Woonkamer set Creil is een frisse landelijke woonkamer collectie bestaande uit vier delen. De meubels hebben een licht houtkleurig blad en een witte basis. Deze set is gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen en is nu te bestellen voor € 995,-! Klik op deze link voor meer informatie.