Waarom A-Meubel de laagste prijs garandeert

Waarom A-Meubel de laagste prijs garandeert

De belangrijkste vraag van onze klanten

Ongeveer de helft van de klanten in onze filialen vraagt zich hardop af waarom we in hemelsnaam de laagste prijs garanderen. Enigszins schoorvoetend vragen ze onze meubeladviseurs hoe het toch kan. Dat willen we u dan ook graag toelichten in dit artikel. Soms hebben mensen moeite om het te geloven omdat het klinkt als te mooi om waar te zijn. Maar onze laagste prijs garantie is echt voor de volle 100% waar.

 

Omdat we het kunnen

Het enige juiste antwoord is: omdat we het kunnen. Onze meubels worden ook door andere meubelwinkels verkocht. Omdat wij slimmer inkopen en onze overheadkosten laag weten te houden hoeven we die kosten ook niet door te berekenen in onze verkoopprijzen. Elke dag weer proberen we nog efficiënter te werken om u een nog betere prijs te kunnen bieden. Daarnaast houden we natuurlijk ook goed in de gaten wat de concurrentie doet en passen onze prijzen daarop aan. We doen het omdat we u daarmee een dienst bewijzen. Veel klanten komen daardoor namelijk nog eens terug bij A-Meubel.

 

Hoe de laagste prijs garantie werkt

Omdat A-Meubel al ruim 30 jaar bestaat weten we zeker dat we de laagste prijzen hebben. Op het moment dat u hetzelfde meubel als u bij ons heeft gekocht ergens anders voor minder geld te koop zien staan, horen we het graag van u. Sterker nog, we betalen u het verschil direct terug.

Bekijk nu onze assortiment!