Bellen of (video)chatten met een adviseur in de winkel, elke dag van 09.00 tot 23.00

Wabi Sabi | De nieuwste trend

Wabi Sabi | De nieuwste trend

Nee dit wordt geen blog over leuke Wasabi receptjes. Dit is DE nieuwe interieur stijl van 2020! De Japanse filosofie, waarin de schoonheid van imperfectie naar voren wordt gebracht, zorgt voor rust in ons hectische bestaan. De levensfilosofie is toe te passen in de kunst, literatuur EN in jouw woonkamer!
 


Wabi Sabi | Woonkamer sets

Wabi Sabi is een interieurstijl die gemakkelijk is te adopteren binnen jouw interieur. De stijl houdt het simpel, fris en zorgt voor een oase van rust in jouw woonkamer of eetkamer. Wat wij veel terugzien in de Wabi Sabi woonkamer zijn natuurlijke elementen, zoals steen, metalen en gerecycled hout.

Blaricum 3-delige set: € 1495,- (meer prijs glasplaten) Foto rechts

Kijk bijvoorbeeld eens naar de robuuste bladen van de Blaricum woonserie. Dankzij de grove afwerking van het hergebruikte hout geven deze meubels iedere eetkamer een vleug karakter mee. De organische houttekeningen zorgen voor een natuurlijke warme uitstraling en passen perfect in het imperfecte plaatje van de Wabi Sabi.

 

Wabi Sabi | Banken

Heb je de meubelcollectie compleet en mis je enkel nog een Wabi Sabi waardige zitmeubel? Dan hebben wij een gouden tip voor je! Bij het stijlen

 van een woonkamer in deze trends kun je het beste kiezen voor een bank in een natuurlijk materiaal. Hierbij kun je bijvoorbeeld gaan voor een mooie leren bank. Het leer vormt zich naar jouw levensstijl en past dus perfect in het Wabi Sabi plaatje. Leef die bank en omarm de filosofie van de imperfectie!  Ook kun je natuurlijk gaan voor een knusse zitbank in een prachtige beige of aarde tint. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Lelystad Longchair in de stof Sneak Natural (foto 2).

Westervoort Longchair    Foto rechtsboven       Lelystad Longchair  Foto rechtsonder
vanaf: € 699,-                                                       vanaf: € 545,- 
 

Wabi Sabi | Decoratie en styling

Om je woonkamer helemaal af te maken heb je natuurlijk een aantal leuke accessoires nodig. Ga bijvoorbeeld voor een vintage salontafel met grove accenten of voor een mooie bamboe decoratie voor aan de muur!

   

Salontafel Breda: € 499,-          Round & Round decoratie: € 69,-