Wabi Sabi | De nieuwste trend

Wabi Sabi | De nieuwste trend

Wasabi? Nee, Wabi Sabi!

Nee dit wordt geen blog over leuke Wasabi receptjes. Dit is DE nieuwe interieur stijl van 2020! De Japanse filosofie, waarin de schoonheid van imperfectie naar voren wordt gebracht, zorgt voor rust in ons hectische bestaan. De levensfilosofie is toe te passen in de kunst, literatuur EN in jouw interieur!
 

Wabi Sabi | Woonkamer sets

 

Wabi Sabi is een interieurstijl die gemakkelijk is te adopteren binnen jouw interieur. De stijl houdt het simpel, fris en zorgt voor een oase van rust in jouw woonkamer of eetkamer. Wat wij veel terugzien in de Wabi Sabi woonkamer zijn natuurlijke elementen, zoals steen, metalen en gerecycled hout.

 

Wabi Sabi | Banken

Heb je de meubelcollectie compleet en mis je enkel nog een Wabi Sabi waardige zitmeubel? Dan hebben wij een gouden tip voor je! Bij het stijlen van een woonkamer in deze trends kun je het beste kiezen voor een bank in een natuurlijk materiaal. Hierbij kun je bijvoorbeeld gaan voor een mooie leren bank. Het leer vormt zich naar jouw levensstijl en past dus perfect in het Wabi Sabi plaatje. Leef die bank en omarm de filosofie van de imperfectie!  Ook kun je natuurlijk gaan voor een knusse zitbank in een prachtige beige of aarde tint. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Lelystad Longchair in de stof Sneak Natural (foto 2).

 

Westervoort Longchair    Foto rechtsboven       Lelystad Longchair  Foto rechtsonder
 

                                                     

Wabi Sabi | Decoratie en styling

Om je woonkamer helemaal af te maken heb je natuurlijk een aantal leuke accessoires nodig. Ga bijvoorbeeld voor een vintage salontafel met grove accenten of voor een mooie bamboe decoratie voor aan de muur!

   Wandecoratie