Woondecoratie om nu al de lente in huis te halen

Woondecoratie om nu al de lente in huis te halen

Ben jij dat grauwe winterweer ook zo moe? Weet dan dat je heus niet hoeft te wachten tot maart om de lente in huis te halen! Hier hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee je het jaar rond die heerlijke frisse sfeer van de lente in je leefomgeving kunt creëren.

Hou het licht

Woonkamersets in een lichte kleur helpen je een heldere sfeer aan je woonruimte te geven, ongeacht of het buiten nou écht zonnig is of niet. De hierboven afgebeelde Creil meubelset is een perfect voorbeeld van hoe witte meubels de ruimte opklaren.

Haal de natuur in huis

Wat fleurt er nou meer een kamer op dan decoratieplanten in een mooie vaas? De Binco vazenset is zowel stijlvol als praktisch. Dit unieke model is beschikbaar in een gouden of mat zwarte afwerking en is perfect voor zowel bloemboeketten als kamerplantjes. Ook de glazen Bloom vaas is een leuke finishing touch aan een kleurrijk tafelboeket. Hou je echter meer van iets grotere planten? Dan kun je die op een wandrek plaatsen, zo fleur je makkelijk een anders saaie muur op.

De Binco Vazenset nu bij A-Meubel.De Bloom Vaas nu bij A-Meubel.Het Shelly Wandrek nu bij A-Meubel.

Beestige wanddecoratie

Naast flora is er uiteraard ook ruimte voor fauna in onze door de lente geïnspireerde leefruimte. Dit drieluik van een pauw staat gegarandeerd beeldig in je interieur! Met wanddecoratie fleur je immers in 1, 2, 3 de hele ruimte op!

Het prachtige Pauw Drieluik nu bij A-Meubel.

A pop of color

Een frisse woonkamerinrichting is natuurlijk niet compleet zonder een fijn kleuraccent. Als je toe bent aan een nieuwe bank, waarom zou je dan niet voor eentje in een leuke kleur gaan? Kiezen voor een bank in een unieke kleur hoeft ook helemaal niet intimiderend te zijn, neem de onderstaande Castricum bank in dit wondermooie groenblauw bijvoorbeeld. Deze kleur past nog steeds uiterst goed thuis in eender welk interieur zonder overheersend te zijn, en draagt bovendien bij aan die natuurlijke lentesfeer die we willen bekomen. Ben je wél een durver? Ga dan voor een kleiner meubelstuk in een fellere kleur, zoals een fauteuil in een prachtige felle uitvoering.

De prachtige Castricum Bank verkrijgbaar bij A-Meubel.De Jaimey Fauteuil is een echte eyecatcher! Nu te verkrijgen bij A-Meubel.

Inspirerende woondecoratie bij A-Meubel

Neem een kijkje op onze webshop of kom langs één van onze goedkope woonwinkels waar onze specialisten je met plezier interieurtips en aanraders geven. Wij bieden ook de laagste prijsgarantie op ons gehele assortiment!