Woonkamer stijlen! – Landelijk Provence

Woonkamer stijlen! –  Landelijk Provence

Landelijk Provence 

Lag jouw vakantie bestemming dit jaar niet ver weg en zocht je het liefst het altijd elegante en diverse Frankrijk op? Laat je dan inspireren door deze Provence stijl woonkamer sets! Wanneer wij aan “La Belle France” denken, zien wij gelijk zachte vormen, natuurlijke materialen, gebogen poten en gestoffeerde stoelen voor ons.

Landelijk interieur

In landelijke interieurs wordt er gebruik gemaakt van rustieke basiskleuren, zoals crème en bruin. De meubels binnen deze interieurstijl hebben ook vaak een whitewash finish voor een authentieke uitstraling, zoals te zien bij onze woonkamerset Valkenburg. Kenmerkend van het Franse interieur gevoel is de uitnodiging tot gezelligheid en het uitgebreid tafelen met familie of vrienden. Wij vinden deze deze prachtige meubelset Bologna daar zeker bij passen!
 

Binnen deze interieurstijl is het vinden van een balans tussen ontspanning en werk een belangrijke sleutel. Een grote tafel dient als verbinder in je woonkamer. Deze royale tafel biedt de ruimte voor zowel een avond vol plezier of een fijne werkplek. Voeg een prachtige linnen fauteuil toe aan je woonkamer en maak je kamer helemaal af!


Op deze manier breng je het gezellige Franse wonen gewoon bij je thuis, hoef je niet de altijd drukke route de soleil te rijden en kun je er bovendien de rest van het jaar ook gewoon van genieten! We nodigen je van harte uit eens een kijkje in onze webshop of showroom te nemen om je nog meer te laten inspireren!


drie verschillende landelijke woonkamersets nu bij A-Meubel


Gezien je deze zomermaanden niet op de door jouw uitgekozen vakantieplekken kunt vertoeven, brengen wij deze graag naar je toe doormiddel van onze woon sets! In deze Blog serie brengen we jouw vakantiebestemming gewoon je woonkamer in met deze prachtig diverse meubelsets. Geniet thuis, jarenlang, van deze unieke stijlen!