KONINGSDAG GEOPEND!

Woontrends | Scandinavisch interieur

Woontrends | Scandinavisch interieur

Woontrends | Scandinavisch interieur

Deze frisse interieur stijl is al tijden enorm populair en je ziet de stijl dan ook keer op keer, jaar op jaar terugkomen. De stijl, waarbij functionaliteit, eenvoud en natuurlijke elementen centraal staan, maakte haar debuut rond 1940 en veroverde al snel de harten van velen. Het fijne lichte kleurpallet en de warme natuurlijke materialen passen thuis in iedere woonkamer.
 

Licht & fris!

 

Het Scandinavische interieur zorgt veelal voor een open en frisse woonkamer look. Ademruimte en rust, dat zijn twee woorden om deze prachtige interieurstijl te omschrijven. Een goed voorbeeld van een A-meubel woonkamer binnen deze moderne woonkamerstijl is de woonkamer set Marknesse. De meubels binnen deze set hebben een combinatie kleur van eikenhout en hoogglans witte accenten. De set wordt hierdoor een echte eyecatcher die perfect thuis past tussen de Scandinavische interieurstijl.

 

Natuurlijke elementen


Veel te zien binnen deze trend zijn de unieke houten meubels en accessoires. Het moderne, strakke design wordt hierbij vaak afgewisseld en gecombineerd met organische vormen en houten meubels en accessoires. Het hout geeft een sfeervolle warme uitstraling aan het geheel en zorgt voor de “naturel feel & fibe”!

 

Pasteltinten

Deze trend gaat hand in hand met de zachte pasteltinten, aardekleuren en hier en daar een felkleurig accent. De Scandinavische interieurtrend wordt hierdoor een rustgevende aanvulling op uw dagelijkse leven en thuiskomen is dan ook zeker het moment van de dag! Combineer de woonkamerstijl met een vloerkleed of maak je woonkamer compleet met een bijzondere fauteuil.