Zo creeer je een gezellige woonkamer

Zo creeer je een gezellige woonkamer

Is jouw woonkamer toe aan een update? De woonkamer is de plek waar je de helft van de tijd doorbrengt en het is dus belangrijk dat de woonkamer er gezellig en ontspannen uit ziet. Het sfeervol maken van je woonkamer kan uitdagend zijn maar is heus niet zo moeilijk als je weet waar je vooral op moet letten. Er zijn heel veel accessoires en decoraties waar jij je simpele woonkamer mee kan omtoveren tot een gezellige en naar jouw smaak en voorkeur ingerichte ruimte. Wil je gauw aan de slag of heb je wat tips en inspiratie nodig? Wij maken je graag wegwijs met de volgende tips en adviezen.

prachtige vloerkleden voordeligst bij ameubel

Warmte en extra comfort

Met een vloerkleed kan je extra warmte toevoegen aan de ruimte en ook oogt dit heel gezellig. Het voordeel van een vloerkleed is dat je deze altijd kunt opbergen in de warmere periodes of kunt vervangen met een andere soort als je van stijl wilt veranderen. Naast een vloerkleed kan je ook gebruik maken van kussens en plaids. Deze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en zorgen voor extra comfort op de bank en stralen ook heel stijlvol uit. Doordat kussens en plaids in verschillende kleuren, patronen en materialen verkrijgbaar zijn kan je hiermee ook je stijl een upgrade geven. Voor een luxe uitstraling zijn donkere kussens een goed idee en kussens met franjes geven een nog warmere uitstraling.

comfortabele kussens voordeligst bij ameubel

Sfeervolle accessoires

Wil je een persoonlijke tint toevoegen aan je woonkamer, dan zijn er heel wat accessoires die je smaak naar buiten kunnen brengen. Hoe je van een warme en knusse ruimte dan kun je het best gaan voor leuke kaarsen en kaarsenhouders met heerlijke geurtjes of een prachtige sfeer lamp. Ook kan je je ruimte een persoonlijke tint geven door het plaatsen van fotoprints en schilderijen. Denk hierbij aan een leuke collectie van je favoriete steden of plekken, of misschien je favoriete bloemen of dieren.

 

Shoppen bij A-Meubel

Zo zie je dus dat er verschillende manieren zijn om je woonkamer gezellig te maken. Ben je intussen genoeg geïnspireerd geraakt en wil je gauw aan de slag? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs één van onze goedkope woonwinkels voor het shoppen van de leukste items voor jouw gezellige woonkamer. Onze interieurspecialisten staan altijd klaar in de winkels om je verder te adviseren en assisteren. Je bent dus van harte welkom.