NU LANGSKOMEN OP AFSPRAAK of bellen en chatten, elke dag van 09.00 t/m 18.00

Spiegels

Spiegels-enkel-meerdere-kleine-grote A-meubel

Door een mooie spiegel lijkt de ruimte groter

A-Meubel heeft prachtige spiegels in mooie lijsten voor u geselecteerd. De woon- of slaapkamer lijkt veel groter door het ophangen van een spiegel. De spiegel reflecteert daarnaast een hoop licht en helpt daarbij uw woonkamer te verlichten. Spiegels zijn ook functioneel: even controleren of uw haar of kleding goedzit en u bent er weer klaar voor. Een huis kan niet zonder een paar mooie spiegels. En zeker omdat ze uw interieur mooi aanvullen.

 

Alle afmetingen spiegels die u zoekt

In ons assortiment zitten allerlei maten spiegels, veelal rechthoekig of vierkant. De meeste modellen zijn afgewerkt met een lijst, waardoor ze ongeveer 2 centimeter dik zijn. Door de kleur van de lijst geeft de spiegel meteen een bepaalde sfeer mee. Hang bijvoorbeeld een grote spiegel op boven een dressoir en u maakt de woonkamer met wat leuke accessoires helemaal af. Zeker met een grote spiegel lijkt uw huiskamer veel groter.

 

U ziet ook uzelf

Kijk naar uzelf in een mooie spiegel. Even controleren of uw kleding goed zit en hoe u haar zit en u bent klaar om te gaan. De spiegels van A-Meubel staan hartstikke mooi in uw interieur en ze zijn nog functioneel ook. In de hal zodat u net voor u vertrekt kunt kijken of uw kleding en haar goed zitten. Maar ook op de slaapkamer of in de woonkamer kijkt u natuurlijk in de spiegel.

 

Spiegels bij u thuis bezorgd

Onze bezorgers kennen overal in Nederland de weg en komen uw spiegel graag bij u thuis bezorgen. Vanzelfsprekend nemen ze ook andere meubels die u bestelt mee. A-Meubel heeft bovendien een laagste prijs garantie. Dit betekent dat we garanderen dat u de laagste prijs betaalt. En ziet u de spiegel ergens anders toch voor minder geld, dan krijgt u van ons het verschil terug.

Waarom A-meubel?

  • Laagste prijs van NL
  • Gratis parkeerplaats
  • Bezorgen bij u thuis
  • Wij bestaan sinds 1992!
  • Tot 10 jaar garantie
  • CBW-Erkend

Hulp of advies?

Vraag het aan onze specialisten.

088 844 8888 Bereikbaar op elke dag
van 9:00 tot 18:00
info@a-meubel.nl 24/7 bereikbaar, antwoord binnen een werkdag

Klanten beoordeling

9,2

Superblij met de nieuwe bank. Heerlijk relaxen Netjes ingepakt en geleverd. Helaas kan ik geen foto toevoegen maar liggen heerlijk te relaxen.